Senaste nytt

Singapore Changi - Gå mellan terminaler

A380*G

Medlem
FlyerTalk fungerar som unviersitet för doktorand.
Om man vill veta något om flygresande så finns alla svar där.
Men det kräver också att den som ställer frågan är påläst. Annars risken är stor att få en hel dussin av "Have you used search function?" kommentar.

Bra formulerat! Finns väldigt mycket information där, i princip allt! Men som du säger, det gäller att ha tungan rätt i munnen annars blir man tillrättavisad. Lite så här också faktiskt, men inte så mycket. Blir nog mer om ett par år då arkiven växer! :)
 

Jacob

Medlem
Strålande, tack Elsson och Jacob.

Är redan frälst men älskar denna site mer och mer för varje dag. Är bara på FT sporadiskt numera och kollar in om det är några stora nyheter, eller specifika detaljer.
Varsågod!

Vi startade inte BC.se för att konkurrera med FT utan snarare för att komplettera. FT har ju funnits sedan 90-talet och kommer alltid vara större, ha mer folk och mer info. Men störst är inte alltid bäst. Att hitta relevant info kan vara som att leta efter en nål i en höstack och en myriad av förkortningar gör inte saken enklare.

Lite så här också faktiskt, men inte så mycket. Blir nog mer om ett par år då arkiven växer! :)
Men det är ju upp till oss att sätta ribban och säga ifrån i så fall. Det är klart att frågor och diskussioner kommer återkomma men vi får väl försöka hantera det på ett vettigt sätt.
 
Toppen