Senaste nytt

Sikta mot stjärnorna - Använder du Guide Michelin när du planerar dina resor?

sk-sthlm

Medlem
Är det någon som har någon åsikt om Bo Innovation är prisvärt på lunchen? Eller är det mer värt att gå all in på middagen?
 
Är det någon som har någon åsikt om Bo Innovation är prisvärt på lunchen? Eller är det mer värt att gå all in på middagen?

image.jpg
 

Skyraider

Medlem
Har nu testat alla "bättre" ställen i Bangkok (några av dem flera gånger). Gaggan är bäst, 2:a Eat Me, 3: Bo Lan 4: Nahm 5: Sra Bua. Genomgående har dock servicen haft en bit kvar till toppklass.
 

Agö

Medlem
Mycket bra men det finns att slipa på. Här är vad vi åt.

Kalixlöjrom, rentartar. Smaskigt men delar av rätten, däribland renen, kom direkt ur kylskåpet. Jag avskyr den kalla smaken.
Februari 2015 #3 002.JPG


Sashimi på torsk och kungskrabba. Gott men inte minnesvärt.
Februari 2015 #3 004.JPG


Gris. Smälte i munnen. Fenomenal rätt.
Februari 2015 #3 007.JPG
 

Agö

Medlem
Vi kan glädjande konstatera att Norden äntligen fått sina två första trestjärniga restauranger.

Geranium i Köpenhamn och Maaemo i Oslo. I övrigt var det provinsens dag när nya stjärnor delades ut.

Nya stjärnor i Danmark till Kadeau Bornholm (systerkrogen i Köpenhamn har redan en), Frederiksminde Hotel (Prästö, söder om Köpenhamn), Henne Kirkeby Kro (Jyllands västkust) och Kong Hans Kælder (Köpenhamn).

Likaledes i Sverige var det provinsens stora dag. Två stjärnor direkt till Fäviken och en stjärna vardera till Borgholm, Daniel Berlin, Sushu Sho (Stockholm), PM & Vänner (Växjö) och Upper House (Göteborg).

Så ut och ät nu.
 
Last edited:
Toppen