Senaste nytt

Kan jag alltid förvänta mig geckos i rummen när jag reser till tropikerna?

Homer

Medlem
Bor man i en bungalow i djungeln / på stranden så bor man i naturen. Man är helt enkelt en gäst i naturen. Som sådan får man ibland räkna med att dela tak med till exempel geckos. Vi har haft allt från små exemplar på några cm till bjässar på 20-30 cm. Enda stället jag inte råkat ut för det i länder där de finns är i storstäder och på stora komplex ala intercontinental. Medan i bungalows är det mer regel än undantag. Vi brukar också döpa våra geckos och se dem som husdjur.
Något jag däremot inte gillar är tusenfotingar,
de har dock inte lika ofta hälsat på oss.

Fint att ha Geckos på rummet då :D
Ej för känsliga: http://tinyurl.com/Gecko-vs-Centipede
 

mtlmr

Medlem
Det där har jag sett! Fantastiskt att se en liten gecko fightas med ett alldeles för stort djur (och dessutom GRYMT giftigt)

Fint att ha Geckos på rummet då :D
Ej för känsliga: http://tinyurl.com/Gecko-vs-Centipede

För övrigt påminner jag också om principen, ju fler geckos, desto mindre mygg/kackerlackor/nattfjärilar/listan går vidare i all oändlighet, och därför är de BARA av godo. Dessutom är de ju SÅ härliga när de fightas om bästa maten under lampan. Jag kan sitta i timmar och titta! Blir ledsen om det inte finns några alls där jag är..

Finns det något terrarie du kan gå till och försöka vänja av rädslan? Någon CBT-kurs du kan gå? Låter bättre än att oroa sig på sin drömresa..
 
Toppen