Senaste nytt

Manila - Cebu

Ubbe

Medlem
Någon som kan säga något om flyg på sträckan Manila tor Cebu. Verkar vara ett bolag som heter Cebu Pacific Air som trafikerar sträckan. Ryan Air stuk på hemsidan med avgifter för bagage mm.
Hotell på Cebu. Finns ett Radison men finns det andra bättre??
 

HansO

Medlem
Cebu Pacific är bra och prisvärt. Priserna är olika beroende på vilken tid på dagen. Har du bagage att checka in så kostar det 250 pesos för 20kg. Handbagage är gratis. Finns massor med Hotell i alla prisklasser. Surfa på nätet och du ser alla smaker och prisklasser.
 

Homer

Medlem
Besökte Cebu för ca 10 år sedan, bestående intryck är att det var trist och tråkigt som fn.
Däremot, bestiga Mayon och flyga micro över lahar fälten runt Mount Pinatubo, DET var kul! för att inte
nämna en massa spektaulära grottor här och där samt dyka runt Palawan.
Boracay var fantastiskt på den tiden...
 
Last edited:

Matsson

Medlem
Kan rekommendera ShangriLa Mactan Island kort taxi in till Cebu. Beror lite på syftet med besöket men vill du kombinera stad och beachresort är detta utmärkt.Enligt min åsikt bättre men något dyrare än Radisson. Vill du spendera är horizon club room med lounge och fria drinkar med tilltugg prisvärt på 2500-2800 sek per natt för två.Dyrt men man får mycket för pengarna även med filippinska mått. Tillbringade f.ö. Tre vintrar på Boracay sent åttital utan el....var fantastiskt även då. När vi sen återvände med två barn -97,98var ju ön helt förstörd med golfbilar,300 japaner plus någon enstaka lastbil.Min gamla40peso hydda var sedan länge nerbrunnen....Those were the days....
 
Last edited:

Elsson

Medlem
Cebu Pacific är helt ok, ett alternativ är Air Phils Express båda flyger från MNL T3.

Ett tips är att kolla Philippine Airlines som kör en del flighter MNL-CEB med A330, A340, B747 på dessa flighter kan man få en C klass biljett för runt 1 000 kr enkel resa. PR flyger från T2.
 
Toppen