Senaste nytt

Emirates startar ny flyglinje till Bali

BusinessClass

Redaktör
I början av juni lanserade Emirates sin nya linje mellan Dubai och Denpasar Bali. Flyglinjen trafikeras dagligen och innebär en ny möjlighet för skandinaver att ta sig till den populära semesterön med endast ett stopp. Vid utresan från Skandinavien till Bali avgår flygen från Skandinavien tidig eftermiddag och ankommer Dubai på kvällen. Anslutningsflyget till Bali…
 

Paby

Medlem
Nu är priserna borta men när linjen lanserades körde Emirates en kampanj med väldigt bra priser. Catchen med dom priserna var att man inte fick övernattning på den långa stopovern i Dubai så förutsätt inte att det ingår i alla kampanjpriser. Dubai Connect är alltid "at Emirates' discretion" och inget man kan ta för givet bara för att man har en stopover på +8/6 hrs.
 

Voyageur

Medlem
Intressant. Men jag skulle nog ändå välja QR framför EY för samma destination, som är mer konsekventa i sin produkt och också tillhör oneworld, vilket skapar helt andra förutsättningar.
 

Sofia

Medlem
Jag väljer också QR före Emirates. Dels har QR en bättre hårdvara (787 till Bali) och ett mycket kortare stopp på vägen. Men each to his/her own ;)
 
  • Gilla
Reactions: doc
Toppen