Senaste nytt

Större lounger och fler långlinjer - Vi möter Eivind Roald, Koncerndirektör på SAS

Jacob

Medlem
Nya linjer till USA och Asien, en översyn av mat och servicekoncepten ombord och större lounger. Detta är några av de saker som är på gång hos SAS där man satsar inför framtiden för att skapa en differentierad produkt och locka fler resenärer. Vi har mött Eivind Roald, Vice President Sales & Marketing på SAS.  Ett…
 

Tockstew

Medlem
Låter mycket positivt. Det känns lite som att de kommer att bygga ut servicen i takt med attt de nya produkterna får fäste i marknaden. Bra tänkt!
 
Härlig läsning. Dock saknar jag en fråga. Kan vi vänta oss några kampanjer, likt de som kom förra året inför EB 2.0, eller läggs fokus på annat nu?
 
Kanon! Bra att Eivind blir ansvarig för ombordprodukten. Han verkar få saker genomförda. Kanske champagne kan börja erbjudas i go och plus för en rimlig summa? Även inom EU. Ska bli intressant att höra om nya linjerna i september! Det skulle vara förträffligt om de kan få leverans av A350 tidigare... :)
 

NyfikenGrau

Medlem
Förutom den goda nyheten med långlinjer känns det allmänt positivt att SAS börjar satsa sig ur krisen istället för att bara spara sig ur den. Lycka till, SAS!
 
D

Deleted member 4971

Guest
Ingen ny skåpmat, men kul med en person som verkar bra för SAS jag tror och hoppas på det bästa :)
 
Toppen