Senaste nytt

Thai Airways installerar nya stolar och kabindesign på flygen till Skandinavien

Jacob

Medlem
Det var den brittiska designbyrån Priestmangoode som fick uppdraget att se över en ordentlig uppfräschning av kabininteriören ombord på Thai Airways flygplan. Resultatet blev en varmare och mer avslappnad atmosfär med mycket trä och starka färger. Först ut att inredas med den nya interiören blir Thai Airways Boeing 777-300ER, en flygplanstyp som inte minst används…
 

dino_81

Medlem
Kommer denna nya interiör endast på nylevererade flygplan eller kommer man även att "retrofit:a" befintliga flottan av 777-300ER? Thai har nyligen (under 2012/2013) fått ett antal plan av den typen levererade från Boeing.

@ANDYROS Beror på vilket program du samlar till. Är det till SAS EuroBonus får du runt 10 800 poäng. (Flygsträckan beräknat i miles och sedan 200% intjäning på det.)
 

hisingen

Medlem
Artikeln är ju onekligen lite luddigt skriven med tanke på att det redan 2013 började köras med 777-300ER med 42 säten i PE/BIZ.

Och i artikeln står det att första planet levererades nyss så då borde det vara retrofit!?
 

Jacob

Medlem
Jag vet inte om det är helt nya flygplan eller existerande flygplan som renoverats. Jag har inte heller lyckats få fram info om detta från Thai Airways pressavdelning. Men flygplanet som levererades för några dagar sedan är i vilket fall det första med de nya stolarna.

Stämmer mycket riktigt att Thai Airways redan idag flyger till alla tre skandinaviska huvudstäder med Boeing 777-300ER. Fram till 2013 var det jumbojet som gällde till Stockholm och Köpenhamn (och Airbus A340 till Oslo).
 

hisingen

Medlem
Detta plan som kom 21/1-14 ser ut att vara nytt och har redan hunnit med några vändor "hitåt"

http://www.flightradar24.com/data/airplanes/hs-tku
 

Longreach

Medlem
Testade den nya biz stolen nyligen. Allt är bra, men när man ska sova så blir lie flaten alltför kort! Är du över ca 1.80 så måste du ligga i någon form av sidoläge, eller halvsitta. Kommer inte välja thai biz igen.
 
Toppen