Senaste nytt

Elite Hotels: Sale@Elite: 50% rabatt under en dag

etnoy

Medlem
Fick detta erbjudande ett dag tidigare än allmänheten eftersom jag är med i medlemsprogrammet. Verkar vara Elite hotels årliga 50%-sommardeal.

Sale@Elite ? halva priset under en dag 25/4! | Elite Hotels

Den 8 maj är det Sale@Elite här på elite.se och vi ger 50% rabatt när du bokar minst två nätter i rad. Du får helt enkelt två nätter till priset av en.

Boka sommarens boende till fantastiskt bra pris. Passa på att boka en bättre rumstyp än vanligt och få en ännu skönare vistelse. Vi erbjuder 50% på alla våra rumstyper denna dag.

Men vänta inte med att boka, erbjudandet gäller bara den 8 maj. Så först till kvarn!

Om erbjudandet

Erbjudandet kan endast bokas på elite.se den 8 maj fr. ca kl. 04.00 och gäller boende i minst två sammanhängande nätter 19 juni 2014 -17 augusti 2014.
Erbjudandet gäller på Elite Hotels och Hotel Bishops Arms.
Frukost och trådlöst internet ingår i priset.
Barn som är under 5 år bor alltid gratis på Elite Hotels. För barn 5-15 år tillkommer 100 kr i barntillägg per barn och natt för extrasäng. Bor ni en vuxen och ett barn gäller inte barntillägg.
Betalning sker i samband med bokningstillfället.
Eftersom erbjudandet är så pass generöst går det inte att avboka eller ändra gjorda bokningar. Gjorda bokningar debiteras fullt ut.
Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
 
Bra Elite att de sänder ut denna information tidigt så man får lite framförhållning. Den 7 maj bokar vi ett par nätter i sommar på Marina Tower.
 

aikputte

Medlem
Både Scandic och Nordic Choice har ungefär likadana erbjudanden för sommaren men det är bara Nordic Choice som är tillräckligt generösa att inte ta betalt förrän man checkar ut så man kan när som helst avboka gratis ifall nåt ändras.
 

ChabbeT

Medlem
Det kanske är jag som är trög, men varför ska du boka ett par nätter dagen innan? 50% gäller bara den 8e maj.

Det är öppet för medlemmar att boka den 7/5.
"Sale@Elite kan bara bokas den 7-8 maj på elite.se och gäller boende i minst två sammanhängande nätter 19 juni-17 augusti 2014. Den 7 maj är erbjudandet endast tillgängligt för medlemmar och den 8 maj öppnar det för alla att boka. Start ca. kl. 04.00. "
 
Last edited:

ChabbeT

Medlem
2 bokade nätter på Marina Towers med spa är nu inplanerat i augusti. Säg inget till frugan det e en överraskning.
 
Toppen