Senaste nytt

SJs resebutik i Lund stängs

Jacob

Medlem
Om vi har några Lundabor på BusinessClass.se så är det snart sluthandlat i SJs resebutik på Lunds centralstation. Den 31 mars 2012 stängs resebutiken och resenärer hänvisas istället till SJs websida eller biljettautomater på stationen. Stationshuset ska byggas om och därför har fastighetsägaren Jernhusen sagt upp hyreskontraktet, enligt vad SJ uppgett skulle alternativet bli både…
 

Jacob

Medlem
Om vi har några Lundabor på BusinessClass.se så är det snart sluthandlat i SJs resebutik på Lunds centralstation.

Den 31 mars 2012 stängs resebutiken och resenärer hänvisas istället till SJs websida eller biljettautomater på stationen. Stationshuset ska byggas om och därför har fastighetsägaren Jernhusen sagt upp hyreskontraktet, enligt vad SJ uppgett skulle alternativet bli både opraktiskt (en bit att gå) samt avsevärt dyrare i hyreskostnad.

Lite märkligt kan tyckas då stationen enligt Skånskan har haft en ökning med 19% under senaste året och har drygt 33500 resenärer på vardagar, ungefär motsvarande vad Malmö C har.
 

Gnopps

Medlem
Undrar om det är sant att hyreskontraktet blivit uppsagt eller om det SJ som skyller ifrån sig. Hade inte trott att Lunds biljettkontor skulle försvinna.
 
Toppen