Senaste nytt

Rekommenderade hotell i Nice i april.

Voyageur

Medlem
Åker med sambon till Nice i april för en liten vår semester, givetvis i SAS plus. Söker ett trevligt boende där om det är någon som har tips?

Pris spelar inte så stor roll (dock inom rimliga gränser), renlighet, bra service, läge och komfort är viktigare. En pool vore ett extra uppskattat inslag också =)

Om det är någon som har erfarenhet av att hyra bil och köra längs kusten till Monaco vore också uppskattat att höra om!

Mvh
 
Negresco är ett av stans landmärken och har allt du efterfrågar undantaget pool. Dock är det inte många meter till medelhavet och i april finns det en liten chans att havet hunnit värma upp sig tillräckligt för ett snabbt dopp om man inte är så kinkig och vädret har varit bra.

Hyra bil kan man göra på flygplatsen där de vanligaste firmorna finns. Kustvägen till Monaco är ganska trevlig med snygga vyer och borde i april vara relativt lätt traffikerad jämfört hur det kan vara under högsäsong. Man kör förbi några småbyar längs vägen och kan stanna till vid behov.
 

Voyageur

Medlem
Negresco i all ära men kanske en bit överdådigt för vår smak,dock kan jag tänka mig att ta en drink vid baren där en kväll! Tack för tipset dock!
 
Toppen