Senaste nytt

AirHelp hjälper dig få ersättning vid sent flyg Slipp jobbet, få 75% av pengarna

bL0m

Medlem
Airhelp är en nystartad tjänst vars affärsidé är att hjälpa konsumenter att få ersättning från flygbolagen om deras flyg är över tre timmar försenat, inställt eller överbokat.

Man räknar med att runt 20 miljoner europeiska resenärer varje år drabbas av förseningar eller inställda flyg vilket ger dem rätt till mellan 2.200 och 5.200 kronor i ersättning från det berörda flygbolaget. Enligt Airhelp så är det dock bara två procent av de drabbade resenärerna som kräver ersättning för förseningen.

Detta vill nu Airhelp råda bot på och man erbjuder därför resenären att ta hand om allt pappersarbete och föra resenärens talan mot flygbolaget. Skulle detta resultera i att flygbolaget betalar ut ersättning till resenären tar Airhelp 25% av ersättningen i avgift och skickar återstoden till resenären.

Thomas Lööw, talesperson för Airhelp säger bland annat om tjänsten:
"Viktigt att understryka är att om det slutar med att flygbolaget inte är skyldigt att ge kompensation, så får heller inte Airhelp något. Resenären tar alltså ingen risk med detta. Men det vi kan erbjuda är en stab av jurister som kan det här området mycket väl."


Bakom Airhelp står ett gäng med nordiska IT-investerare med bland andra Skype-miljardären Morten Lund.
AirHelp - Get compensation from delayed, cancelled or overbooked flights

[video=vimeo;58258615]http://vimeo.com/58258615#at=0[/video]


Källa:

Feber
AirHelp - Get compensation from delayed, cancelled or overbooked flights
 
Toppen