Har spenderat dagen med sovmorgon, sen lunch, dopp i poolen och allmänt slappande.
Kvällen tillbringades med en 7-rätters på "The Dining Room", Rocky's Resort, Koh Samui. Service Managern för stället har arbetat hos bl a Alain Ducasse på Plaza Athenee och hos L'Atelier de Joël Robuchon, Paris, samt även i Libanon. Köksmästaren är malaysier och har jobbat på Hilton och Mariott i Kuala Lumpur. Upplärd av en fransk kock från Ritz (tyckte jag han sa) som kom till Kuala Lumpur och undervisade.
Känns som ett kulinariskt gympass att arbeta sig genom en dylik meny i 30-gradig värme med svetten rinnandes, men det var en alltigenom bra matupplevelse! De har varit igång i 2 år och är väl det första riktiga "fine dining"-stället på ön.
Mina tre favvo: Varm Foie Gras, Snowfish samt efterrätten med kaka med 100% choklad ackompanjerad av cahsewnötglass.
Middagen sköljdes ner med ett glas thailändskt vitt (faktiskt riktigt trevligt), en flaska australiensisk mousserande Pinot Noir och avslutningsvis espresso och Armagnac Ch. de Laubade VSOP! Alltsammans för ca 1.000 SEK.
Jag mår bra...