Senaste nytt

Clarion Collection Hotel Bilan

A380*G

Medlem
Checkade in på ovan nämnda hotell för några timmar sedan. Hotellet är beläget i ett fd. länsfängelse, ca 100 meter från Drotninggatan i Karlstad. Hotellet erbjuder 14 parkeringsplatser under tak innanför murarna med eluttag för motorvärmare för 75 kronor natten. Dessutom finns en stor parkeringsplats direkt utanför fängelseområdet (hotellet) som är gratis.

I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och middag! Middagen var över förväntan och bestod av bröd, sallad, ostar, kallskuret, varmrätt, dessert, te/kaffe/espresso/cappuccino etc. Förutom FCL finns det ingen flygplatslounge jag besökt som har haft bättre mat!

Internet ingår i priset via Telia homerun. Rummen är fräscha och nyrenoverade. Mycket sköna sängar. I källaren finns bastu, pool och ett minde gym. Dessutom finns ett museum om fängelset när de inhyste ofrivilliga gäster.

Personalen som vi stött på hittills är otroligt trevliga och serviceminded. En riktig pärla i Värmland! Rekommenderas starkt för dem som behöver övernattning i Karlstad med omnejd.
 

Valley

Medlem
Populär stad Karlstad :)
Bara varit där på konferenser och glömmer alltid bort att det finns. Får lägga det på minnet för framtida behov .

För övrigt känt från TV för sina spökerier
 
Toppen