Senaste nytt

Flightdiary.net eller flightmemory.com

fly4fun

Medlem
Jag har under längre tid funderat på att börja logga min flighter. Såg att vissa här på forumet använder http://flightmemory.com men den verkar så ful och tråkigt. Så såg jag att flightradar24.com verkar samarbeta med http://flightdiary.net som ser mycket roligare och enklare ut. Nån som testat båda tjänsterna och kan jämföra hur dom är funktionsmässigt?
 

vicce

Medlem
Undrar samma sak, har en hel del flighter att regga, så innan jag sätter mig och gör det, så vill jag ju använda den bästa :)
 
Flightdiary såg ju trevlig ut. Den fanns inte när jag började med Flightmemory för flera år sedan. Det verkar bäst att hålla sin "databas" i ett öppet format så att man kan flytta mellan tjänsterna.
 

fly4fun

Medlem
Jag skapade ett konto på Flightdiary.net och ser att dom har en import funktion från OpenFlights, samt import/export av CSV filer. Det verkar ju bra om man skulle vilja byta nån gång.
 

David

Medlem
Jag som knappat in några hundra flighter i FlightMemory känner mig lite instängd i detta läge...

Import till Openflights från Flightmemory är ju fullt möjligt om än med lite jobb. Dock kanske inte alla fält kommer med som de skall, för mig fungerade det dock bra.
 
Toppen