Senaste nytt

Ving introducerar gratis massage- och restaurangbokning via mobilsajt

Jacob

Medlem
Att många vill slappa och ha en bekväm tillvaro på semestern är säkert ingen hemlighet. Resebyrån Ving har noterat att många tar med sig smartphones och surfplattor på semestern och redan idag finns gratis trådlöst internet i Sunwing Family Resorts anläggningarna samt på på vuxenhotellen Sunprime Hotels.

Nu tar Ving detta ytterligare ett steg längre och lanserar en mobilanpassad semestersajt med all den information resenärerna behöver under vistelsen. Exempelvis ger sajten tips på restauranger och shopping, menyerna på hotellrestaurangerna samt senaste väderleksrapporten. Dessutom finns en chattfunktion på sajten där man kan få hjälp med olika typer av bokningar, exempelvis bokning av bord, spabehandling eller tid på tennisbanan. Det innebär alltså att man kan ligga i en solstol på förmiddagen, kolla in vad man ska äta till lunch för att sedan boka massagetid för eftermiddagen.

Sajten testas just nu på sju hotell men förhoppningen är att den lagom till sommarsemestern kommer finnas på ett 20-tal hotell. Länken till sidan ges i samband med ankomsten till destination.
 
Toppen