Senaste nytt

Beställ BusinessClass.se bagagetaggar idag

Status
Stängd för vidare inlägg.
taggar.jpg

BusinessClass.se bagagetaggar
Bär dom stolt på ditt handbagage och incheckade väskor. Nyckelringen är ett bra sätt att visa att du tillhör den inre skara som BusinessClass.se består av - ta för vana att hälsa på andra medlemmar som bär vårt märke. Nyckelringen är gjord i stål och tjockt broderat tyg som håller för hundratals flighter utan att skadas.

Du som registrerade dig under betaperioden fram till 25:e Augusti har möjlighet att få taggarna skickade kostnadsfritt.


Leverans
Första sändningen består av cirka 600 nyckelringar och vi postar alla i en sändning för att spara porto. Det innebär att ditt paket skickas när 300 medlemmar beställt ett startpaket - dock senast i slutet av Oktober. För tiilfället postar vi endast startpaket till boende inom Sverige.

Expressleverans
Vi har tagit fram möjlighet till expressleverans i samarbete med Mailboxes Etc som postar taggarna samma dag för dig som har bråttom. Kostnaden för ett startpaket med 2 taggar är då 100kr (självkostnadspris för oss).


Beställ taggarna här:
- detta erbjudande avslutades 2011 -
 

LN-FHU

Medlem
Jeg registrerte meg i beta-perioden, men bor i Norge.... Får jeg mulighet til å få sendt tags..? Og må jeg betale porto....?
 

David

Medlem
Fick ange föräldrarnas adress i Göteborg då jag ju bor i Kina. Får bäras med av någon kollega som skall komma till Kina under hösten.

Tackar så mycket!
 

JacobGBG

Medlem
Lysande! Då var det beställt.

Helt klart snyggare än Milepoints taggar (Flyertalk har jag efter 3 mån inte fått någon reaktion från, hmmpf!).
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen