SeaPlanePilot
Medlem
Guide Michelin har väglett resenärer och restauranggäster i över hundra år. I böckerna rekommenderas och betygsätts bra hotell och restauranger. Att tilldelas stjärnor av Guide Michelin är det främsta erkännande en restaurang kan få. Antalet stjärmor brukar definieras:
En stjärna – "en väldigt bra restaurang i sin kategori"
Två stjärnor – "utomordentlig matlagning, värt en omväg"
Tre stjärnor – "exceptionellt bra kök, värt en egen resa"
Mina frågor till dig är:
Använder du Guide Michelin när du planerar dina resor?
Har du tagit en omväg eller bokat en särskild resa för en stjärnrestaurang?
En stjärna – "en väldigt bra restaurang i sin kategori"
Två stjärnor – "utomordentlig matlagning, värt en omväg"
Tre stjärnor – "exceptionellt bra kök, värt en egen resa"
Mina frågor till dig är:
Använder du Guide Michelin när du planerar dina resor?
Har du tagit en omväg eller bokat en särskild resa för en stjärnrestaurang?