Senaste nytt

Luxurylaunche's "10 best first class cabins to fly in"

MarcusC

Medlem
Luxurylaunche's "10 best first class cabins to fly in"

Alla dessa best...subjektivt.

Emirates kanske har den bästa hårdvaruprodukten, men servicemässigt är jag tveksam...
 

Jacob

Medlem
Jag litar nog mer på Jacob's top 10 än denna :)
Haha!

Emirates kanske har den bästa hårdvaruprodukten, men servicemässigt är jag tveksam...
Dessa artiklar går ju enbart ut på att sälja lösnummer/få sidvisningar och då väljer man de produkter som sticker ut och får folk att lyfta på ögonen.

Jag skulle definitivt inte placera Emirates som nr 1, jag var inte överdrivet imponerad av servicen sist och har hört lite väl många andra som inte varit det heller, inte minst vår medlem David som fick en så bedrövlig service i första klass att det ledde till ett klagobrev till flygbolaget.

ANA skulle så klart varit med på listan, men de marknadsför sig inte på detta sätt, har inte en svit som sticker ut på samma sätt som övriga och är säkert mest glada att slippa vara med på dessa listor.
 

FF#1

Medlem
Det är mycket få personer som är kapabla att sätta ihop en sån här lista på ett korrekt sätt. gissar att den som har skrivit artikeln inte har upplevt speciellt många av de i verkligheten och inte har den bas av reseerfarenheter det krävs för att göra det på ett bra sätt.
Även om bilderna är fel så verkar det vara klippt från bolagens officiella material, inte egentagna reportagebilder som här på forumet.
 

Swisser

Medlem
Jag tycker att det är intressant läsning och naturligtvis måste man ta en sådan här "rating" med en nypa salt. Fel kan också smyga in sig i en sådan artikel, men jag tycker det är fel att fokusera sig på det som inte stämmer och visa skadeglädje för att andra inte har samma kunskaper som "specialisterna" på detta forum. Vi bör generellt sett vara mer ödmjuka och inse att vi här på forumet vet mycket mer om dessa saker och ting än de flesta andra människor. Jag antar dessutom att artikeln är riktad mot en annan målgrupp.
 
Toppen