Senaste nytt

Gratis trådlöst internet i Shangri-Las limousiner

Jacob

Medlem
Under 2013 kommer alla limousiner som tillhör Shangri-Las hotell runt om i världen utrustas med gratis trådlöst internet så hotellgäster kan surfa på internet eller skriva e-mail på väg till mötet eller flygplatsen. Det första hotellet som började med denna tjänst var Shangri-La Hong Kong Island år 2010 men under 2013 kommer detta utökas till samtliga hotell. Detta blir givetvis ett komplement till det gratis internet som erbjuds på själva hotellet.

Jag testade för övrigt själv trådlöst internet i en av Shangri-Las limousiner i Bangkok under 2012 och det fungerade riktigt bra, bara att säga till chauffören att få tjänsten inkopplad som gick via en mobiltelefon. Utmärkt att kunna kolla mailen på vägen till hotellet efter en lång flygresa.
 

Jacob

Medlem
Ja deras limousinservice är great! Tog den i Jakarta till flygplatsen för några år sedan.
Jag har testat den i Kuala Lumpur, Bangkok och Dubai. Lika bra varje gång och samma upplägg på alla hotell, inte minst med det suveräna mottagandet man får när man kommer fram till hotellet.
 

Tockstew

Medlem
Har precis som Jacob testat servicen i Bkk och Kul. Incheckningen är knappt märkbar....det bara händer utan minsta problem. Mkt uppskattat efter en lång flygning.
 

Malu

Medlem
Har varit toppklass även i Singapore. Bara den lilla detaljen att den som tar emot hälsar med "Welcome back" när man är återvändande gäst visar att de har koll.
 
Toppen