Senaste material av Wilhelm00

  1. W

    BRA firar 1 år - boka för 1 kr (+skatter)

    Någon som lyckats boka?
  2. W

    Resa till Kuba och Rio de Janeiro januari/mars

    Varifrån vill du börja din resa? Stockholm Var är din destination? Kuba samt Rio de Janerio När vill/behöver du resa ut? Flexibel, men i slutet på januari/början på februari När vill/behöver du komma hem? runt den 15 mars, flexibel även där. Hur länge vill du vara borta? Ca två veckor i Kuba och...
  3. W

    Thailand eller Bali under jul..?

    Vädret var bra! Om jag minns rätt så regnade det bara runt två dagar.
  4. W

    Ge bort guldkort som Eurobonus Diamond

    Hej! Kan man ge bort ett silver kort under sin grace period? Om man även återkvalificerat sig till guld får man ge bort ett till Silverkort efter grace perioden?
  5. W

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Resan är redan bokad i business..
  6. W

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Det är med t/r resan till Hong Kong som diamond är inom räckhåll, men det saknas som sagt 9000 poäng.Finns det någon möjlighet att skrapa ihop poängen från Hong Kong? Hemresan till Arn är på en lördag, skulle kunna boka om den till söndag om det finns en chans att skrapa ihop poängen på ett...
  7. W

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Glömde, kvalificeringsperioden sträcker sig till sista november. Vad kostar det att köpa baspoäng istället?
  8. W

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Hur skrapar man billigast/enklast ihop 9000 poäng? Från guld till diamond.
  9. W

    Din Drömresa!

    Ja, om du fick drömma dig bort, vilken resa (rutt, kabinklass, resmål etc) skulle vara din drömresa? Vad skulle du vilja uppleva på flygresan? Vilket resmål skulle du resa till och vad skulle du göra där? Kanske är det bara flygresan som lockar? Endast befintliga rutter/flygbolag etc!
  10. W

    Otroliga händelser under en resa!

    Som rubriken lyder; Vad är det roligaste, jobbigaste eller knasigaste du varit med om på en flygresa? Tänker på mindre händelser som kanske inte förtjänar en egen tråd men som ändå kan vara kul att dela med sig av.
  11. W

    Diskställ

    Jag håller med!
  12. W

    Fördriva tiden på Dubais flygplats

    Hej! Ska flyga med Emirates och har en 10 timmars lay over (på natten) som vi tänkte spendera på flygplatsen, frågan är hur vi bäst fördriver tiden. Finns det möjlighet att komma in i någon Lounge? Har Star Alliance guld status, men det ger ju inte automatisk access då vi fluget med Emirates...
  13. W

    Visum för Vietnam för vistelse kortare än 15 dagar?

    Väcker liv i en gammal tråd, men jag undrar hur det är med visa on arrival till Vietnam? Är det fortfarande ok att inte ha någon returbiljett? Behöver jag ha ett invintation letter? Jag ska stanna i max 15 dagar. Tack på förhand.
  14. W

    Bra hotell på Koh Samui?

    Ja, Conrad är ett fantastiskt hotell! Dock ligger det en bit utanför de större orterna, vilket kan ses som någonting possitivt beroende på vem man frågar.
Toppen