Senaste material av VonMögen

  1. VonMögen

    Rimowa

    Sen när då? Jag hämtade ut en Rimowa som varit nere i Tyskland på (garanti)service så sent som för 3-4 veckor sedan och då fanns det massvis med Rimowor till försäljning i butiken.
  2. VonMögen

    Ethiopian Airlines till Seychellerna. Erfarenheter?

    Åkte ARN-ADD-SEZ-ADD-CDG-ARN i okt i ET biz och även passerat via add ett flertal gånger senaste åren till andra destinationer. ADD är ett skämt men rätt smidig om man bortser från standarden, tog 5 min från att vi klev av kärran tills att vi satt i loungen. ADD utan lounge skulle jag vägra...
  3. VonMögen

    Plusgrade: Rapportera dina bud

    Sträcka: CPH-MIA Datum: 2018-04-21 Från kabinklass: Go Till kabinklass: Business Bud (ange poäng/pengar (valuta)): 45000 poäng Bid strength: Poor Eurobonusstatus: EBD Hur långt i förväg anmälde du om uppgradering: ca 7 dagar Gick uppgradering igenom: Ja, 46h innan avgång
  4. VonMögen

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2018)

    Vet inte om detta varit upp under helgen men det gav mig klassisk måndagsångest... Tallinn har börjat köra med gamla regler för 241 bokningar. "Most logical routing" gäller. Fick nej efter att förmodligen ha HUACAt och pratat hela Tallinn kontoret i mina tappra försök att boka FRA-MEX-IAH...
  5. VonMögen

    TAP A330 retrofit business class | Oslo - Lissabon - New York

    Åker TP202 från EWR om 31 minuter. Med förhoppning om att TAP steppar upp lite ...
  6. VonMögen

    TAP A330 retrofit business class | Oslo - Lissabon - New York

    Kan bara instämma. Satt själv på 6F på samma flight
  7. VonMögen

    Diskussion om bokade Award-bokningar

    Jag måste bara fråga. Vad ska du göra i Brunei?!? Ett tips är att inte stanna för länge ... :)
  8. VonMögen

    Etihad Apartments. Är det värt pengarna

    Go for it! Suverän hårdvara och unik kabin. Bara att hålla tummarna att du får en övergo service oxå... En av de bästa first resor jag gjort var med EY till JFK.
  9. VonMögen

    Ge bort guldkort som Eurobonus Diamond

    Det ligger nog lite i det som skrivits, dvs att man inte kan ge bort ett guld på grace/första 3 månaderna på nya EBD perioden. Jag kan återigen ge bort ett guldkort via SAS.se och oktober är fjärde månaden på min Diamondperiod. Happy times.
  10. VonMögen

    Ge bort guldkort som Eurobonus Diamond

    Ringde EB idag om samma sak då det stod/står "Alla kort i din kvot för denna kvalificeringperiod har redan getts bort" när jag loggar in. Fick info om att det tar 1 vecka in i nya perioden innan man kan ge bort ett guldkort igen. Ingen aning om detta stämmer. Förut har jag kunnat ge bort ett...
  11. VonMögen

    Tillgång till Asiana first class lounge på Seoul Incheon?

    Har samma erfarenhet. Åkt med OZ F till ICN och vidare med OZ C ett par gånger och har alltid kunnat trava in i F loungen på ICN utan några som helst problem. Funkar även med LH F och vidare med OZ C.
  12. VonMögen

    [Business] Köpenhamn - Miami med TAP biz T/R för ~10800 kr

    Fått upp resan även i SAS appen?
  13. VonMögen

    [Business] Köpenhamn - Miami med TAP biz T/R för ~10800 kr

    Funkade fint för mig att lägga till EB nummer i bokningen nu via flytap.com ... sen har vi valt säten i C på alla 4 sträckor osl-lis-nyc så det ser ut att vi slipper eco. Men det blir väl en nagelbitare tills man sitter på kärran :)
  14. VonMögen

    [Business] Köpenhamn - Miami med TAP biz T/R för ~10800 kr

    Bra fråga... förhoppningsvis inte :)
  15. VonMögen

    [Business] Köpenhamn - Miami med TAP biz T/R för ~10800 kr

    Jag har inte gjort en större genomlysning av flighterna men generellt ser det ut som att JFK-LIS har nya C och EWR-LIS har gamla. TAP från JFK är sena kärran då den går 23:25 medans EWR kärran går 18:05. Inte heller fått in mitt EB nummer än men det blir ett senare problem :)
Toppen