Senaste material av TheNavigator

  1. T

    Ta hem teknikprylar från USA för försäljning

    Den fungerar väl lika bra idag som den gjorde igår? Uppgraderar du din bil varje år? :D
  2. T

    Den fulle SAS piloten

    Jo och jag hoppas verkligen han blir "outad" och media fångar upp det så han får sparken.
  3. T

    Den fulle SAS piloten

    Tragiskt då han uppenbarligen tagit sig till flygplatsen, sin arbetsplats. Vi får verkligen hoppas den där piloten aldrig någonsin får sätta sin fot i cockpit igen.
  4. T

    Ett mail till SAS VD Rickard Gustafson om att vara Pandion

    Tack för att du förklarade. Dock håller jag inte helt med dig i sakfrågan. Du anser att det är ett personligt brev mellan kund-VD på SAS. Jag tycker inte det eftersom personen sänt epostmeddelandet till samtliga PANDION också, vilket betyder att det är ganska många som fått det. Överlag...
  5. T

    Ett mail till SAS VD Rickard Gustafson om att vara Pandion

    Jaha? Först är du irriterad att man postar ett inlägg som är negativt, sen vill du INTE att man postar resterande? Får man fråga varför du verkar så personligt intresserad i den här frågan?
  6. T

    Gratis Netflix året ut

    Netflix anvnde piratundertexter - IDG.se Lite småkul ändå :D
  7. T

    Ryggsäck och fotriktiga skor...

    Eller så slutar man bry sig så mycket om andra människor? ;)
  8. T

    Hur mycket James Bond är du?

    Hatar verkligen reklam från Coca Cola Company som gör allt för att vara "fräck och inne" älskar jultider när de satsar otroligt mycket på PR i Sverige och trots det så sjunker försäljningen då vi älskar julmust :D Jag dricker själv Cola, ingenting fel i drickan i sig själv. Men att göra reklam...
  9. T

    Kan man hålla poängen levande mer än 5 år?

    Det kostar väl att föra över poäng? Är det inte lättast att bara ta med svärfar på en liten resa?
  10. T

    British Airways Visa

    Mycket beror väl på övriga lån/skulder/kreditansökningar osv, bäst är att använda tjänsten minuc. Då får du en bra bild över din "scoring"
  11. T

    British Airways Visa

    Jahapps så då har det blivit något fel om man ska få varje vecka. Inte fått en poäng på ungefär 25 dagar ;) Slänger iväg ett mail åt Entercard.. Hyffsat less på Entercard över huvudtaget, tycker bara det är fel & problem med dom hela tiden.
  12. T

    Gratis Netflix året ut

    Då jag är van från andra sidor med liknande tjänster så tycker jag det här fungerar mycket bra. Sen saknar jag kunskap i allt det här med DRM osv, men så länge allt fungerar utan bråk så klagar inte jag.
  13. T

    Gratis Netflix året ut

    Har kollat ganska mycket Netflix sen det släpptes (endast dator) och visst är det väl en rätt bra tjänst, behövde endast installera Silverlight på min mac och köra, så det var verkligen kul faktiskt! hade väntat mig en äckligare tjänst med olika plugin från helvetet... Saker som måste...
  14. T

    British Airways Visa

    Hur ofta dimper det ner poäng på kontot?
  15. T

    Gratis Netflix året ut

    På vissa filmer & enheter går det tydligen att ta bort verkar det som. Men inte på det jag kollat via datorn vilket är synd.
Toppen