Senaste material av Syversen

  1. Syversen

    Intressant sökfunktion hos Swedavia

    Lustigt att de inte är konsekventa. En motsvarande funktion finns i deras app, men den köper bara flightnummer, namnet på destinationen, iata-förkortningen för destinationen samt flygbolagets namn som sökterm.
  2. Syversen

    Hälsningar från luften!!

    Hej hopp från 1A på SK918 EWR-GOT.
  3. Syversen

    London och boende mm

    De senaste gångerna jag besökt London med familjen har vi bott på Cove – Landmark Pinnacle i Canary Wharf. Det är ett lägenhetshotell i en av Europas högsta bostadshus och rummen/lägenheterna som hyrs ut är ganska lika de som kan köpas i huset för tio miljoner och uppåt. Som boende har du...
  4. Syversen

    Awardhacks - fungerar sidan?

    Du får tänka bort anslutningsflyg eftersom resor listas utan dem. Om du vill flyga t.ex. Göteborg - Los Angeles så har SAS inga direktflyg och du får söka på Skandinavien - Los Angeles. Om du får en träff som passar dig så söker du på samma datum på SAS hemsida men med Göteborg som avreseort för...
  5. Syversen

    Awardhacks - fungerar sidan?

    Skandinavien till Asien ger mig en träff när jag provar. Sidan fungerar men tillgången är väldigt dålig just nu.
  6. Syversen

    Betala räkningar med kreditkortet

    Det var min uppfattning också, därav förvirringen.
  7. Syversen

    Betala räkningar med kreditkortet

    Betalo tar väl Amex?
  8. Syversen

    Transfer Newark (EWR) - Midtown (Conrad) - John F Kennedy (JFK)

    Har också anlitat Carmel Limo flera gånger och varit nöjd. Finns ett antal alternativ beroende på hur stort sällskap man är och hur premium man vill ha det.
  9. Syversen

    Till USA efter öppnandet 2021-11-08

    Reste med SAS till LA för knappt två veckor sedan och någon dag innan kom en attestation form i SAS-tappning som var en nedkortad variant av den som Mr Basic länkar till. Man hade antagligen kunnat lämna in senaste elräkningen istället då ingen tittade på dem när det lämnades in vid gaten.
  10. Syversen

    Nytt IT fel hos SAS, kolla era konton!

    Själv har jag fått poäng som vanligt, och inte dubbelt för resor 27:e och 28:e februari, och har läst inlägg på annat håll från flera andra som råkat ut för detsamma så poänghanteringen verkar inte vara helt på topp just nu.
  11. Syversen

    Dubbla statuspoäng och segment med SAS flyg 1nov-28feb -23

    Vilken dag reste ni? Läser på annat håll att det är flera, mig själv inräknad, som inte fått dubbla poäng för resor 27:e och 28:e februari.
  12. Syversen

    Plusgrade: Rapportera dina bud

    Sträcka: CPH - LAX Datum: 2023-02-25 Från kabinklass: SAS Plus Till kabinklass: SAS Business Bud (ange poäng/pengar (valuta)): 30100 poäng Bid strength: Medium Eurobonusstatus: Diamant Hur långt i förväg anmälde du om uppgradering: En vecka Gick uppgradering igenom: Nej, besked 6h före avgång...
  13. Syversen

    Hälsningar från luften!!

    God lördag från SK931 till LA. Enligt SAS funkar inte Wi-Fi idag men jag håller inte med.
  14. Syversen

    SAS nya hemsida

    Någon som lyckats fylla i APIS för en USA-resa senaste dagarna? Jag får bara felmeddelanden, oavsett webbläsare och andra tekniska förutsättningar.
  15. Syversen

    "Jag mötte Lassie" - kändisar du mött på flighter

    Förvisso inte på en flight, men Anko van der Werff i SAS guldlounge på Arlanda. Pratar glatt med både resenärer och SAS-kollegor.
Toppen