Senaste material av surfdude

  1. S

    Club Carlson byter namn till Radisson Rewards

    Här länk till pressmeddelandet där nyheterna presenteras: PRESS RELEASES
  2. S

    MyTaxi finns nu i Stockholm

    50% rabatt till och från Arlanda hela oktober. Arlandaresor 50% rabatt! • mytaxi
  3. S

    Bra restauranger utan turistfälleaura i Rom?

    Besöker alltid Pizza Ré när jag är i Rom. Ligger på en gata bakom Piazza del Popolo. Galet goda pizzor och många Rom-bor.
  4. S

    MyTaxi finns nu i Stockholm

    50% på taxiresor till/från Arlanda under hela september. Arlandaresor 50% rabatt! • mytaxi
  5. S

    Michelinrestauranger som inte kostar en förmögenhet

    Någon som har några aktuella tips på bra Michelinrestauranger i Bilbao och San Sebastian (eller i deras närhet) som inte kostar skjortan? Gärna lunch!
  6. S

    MyTaxi finns nu i Stockholm

    25% rabatt på alla taxiresor mellan Sthlm (inom tullarna) och Arlanda (eller andra hållet) som betalas via mytaxi-appen t.o.m. 31 aug 2017. Länk: Arlandaresor 25% rabatt! • mytaxi
  7. S

    Tips på restaurang i Stockholm?

    Bumpar tråden. Testade nyöppnade BC Burgers vid Nytorget på Söder igår. Mest pga namnet så klart (!) men både fru Surfdude och jag tyckte att burgarna var klart godkända. Kanske inte världens största ölutbud men helt ok.
  8. S

    Hur ska det gå till när man drar sitt medlemskort i butik?

    Jag hittade listan här: SAS EuroBonus Förstår jag det rätt att man måste ha ett fysiskt EB-kort utan betalfunktion som måste dras i kortterminalen innan betalning? Det går alltså inte att bara uppge sitt EB-nummer? Vill minnas att det funkat på Ulla Winbladh men det var iofs ett tag sedan.
  9. S

    Väska förstörd

    Bumpar den här tråden i hopp om att någon kan ge råd. Flög med LOT till WAW och fick väskan förstörd. Anmälde vid ankomst. Nu mailar LOT och vill att jag förser dem med "proof of purchase", antingen kvitto eller utdrag från kk-räkning. Har inte detta. Är jag rökt eller kan jag fortfarande kräva...
  10. S

    Club Carlson Hotell i Florida

    Om du kan tänka dig att bo i utkanterna av Miami kan jag rekommendera Country Inn & Suites i Kendall. Nyrenoverat och klart bättre standard än de andra CI&S i Florida. Frukostutbudet dock mer eller mindre samma...
  11. S

    Posta din utsikt! (Hotell)

    Efter en tre veckor lång och härlig rundresa i USA avslutar nu jag och fru surfdude med ännu en episk utsikt, denna gången från rum 201 på Country Inn & Suites Chicago O'Hare South :cool:
  12. S

    2-4-1 voucher: Dubai eller London?

    Jag föredrar också Abu Dhabi framför Dubai. Fortfarande en ganska stor stad men inte lika mycket Disney-känsla som Dubai. Gillar ni takbarer kan jag rekommendera Pearls & Caviar i Shangri-La Hotel där man har fin utsikt över stadens skyline. Bra stränder på Saadiyat Island (mellan Yas Island...
  13. S

    Posta din utsikt! (Hotell)

    Hampton Inn i Livermore, CA. Informerades vid incheckningen att jag som HHG uppgraderats till ett rum på top floor (vilket visade sig vara 2:a vån) där denna vackra utsikt ingick.
  14. S

    Hur är Lyft jämfört med Uber?

    Nya Lyft-kunder får 10$ rabatt på de fem första resorna (totalt 50$ alltså). Gäller endast i Las Vegas. Använd kod "LV541". Beloppet dras sedan av automatiskt efter varje resa.
  15. S

    Hotell i Las Vegas

    @srg nope, semester :cool: Det jag gillade var att man bygger sin egen burgare, man väljer själv kött, bröd och allt det andra. Gott om valmöjligheter. Bra ölutbud också.
Toppen