Senaste material av Saganaki

  1. Saganaki

    Posta din utsikt! (Hotell)

    Mercure Icon Singapore. Nyöppnat.
  2. Saganaki

    Trafikvarningstråden

    Fredag 2/6: tog pendeln till Märsta vid 14 tiden. Skulle fått vänta 10 min på 583 men Extrabuss 583 kom ganska direkt. En extra kontrollant blippade vid mittendörrarna. Bussen fylldes och åkte direkt. Bra service! Bussen hade utprintad 583 skylt i rutan. På digitala displayen stod Buss och Kram ;-).
  3. Saganaki

    Loungehoppning i Athen

    Nix, både Aegean och Lufthansa ligger efter säkerhetskontrollen. Innan ombyggnaden av flygplatsen (4-5 år sen?) låg loungerna innan.
  4. Saganaki

    The Social Hotel Athens - nytt hotell!

    Fick möjligheten att vara ”test gäst” på nya Radissonhotellet i Athen. De erbjöd mig detta innan de förstod att jag ju är ”the guest from hell”. Nej då, jag hade många synpunkter men inte bara negativa. Lite kul att få testa på det här sättet och jag räknar med att de tar till sig av min...
  5. Saganaki

    Aegean Miles&Bonus intjäningsfrågor tråden

    @Budgetresenär När de ändrat manuellt kommer du se den i appen men med ditt önskade FF nummer!
  6. Saganaki

    Aegean Miles&Bonus intjäningsfrågor tråden

    @Budgetresenär Du ska kunna ändra i appen vid check in men jag har aldrig fått det att fungera - det ser så bra ut men likväl blir det fel på boardingpasset. Prova att ringa dem.
  7. Saganaki

    Plusgrade | SAS börjar med budgivning på uppgraderingar

    Plusgrade’ar man på Aegean får man poäng enligt ursprungsbokningen men man får checka in bagage enligt nya bokningen (Business). Vore trevligt om SAS erbjöd något liknande i det här nya konceptet.
  8. Saganaki

    Plusgrade | SAS börjar med budgivning på uppgraderingar

    Vad tror ni, kan man hoppas på mer poäng om jag lagt bud innan 1 februari (som sedan går igenom)?
  9. Saganaki

    Menzies Business Lounge Arlanda Terminal 5

    Finns utrymme för förbättringar här…å då menar jag informationen om öppettider. Mat och dryckesutbudet (inkl flugorna runt läskmaskinen eller att receptionisten sitter och pratar privat högt i telefonen så ingen missar det) håller jag mig från att skriva om. Websidorna (inkl Swedavias) säger...
  10. Saganaki

    Återbetalning från Turkish Airlines, någon som har erfarenhet?

    Avbokade en resa via appen i torsdags kväll (2sept), nu idag (6sept) ser jag pengarna på mitt Master card. Bra och snabb service.
  11. Saganaki

    Athen med omnejd 20-25/7

    Taxi appen Beat gör mycket reklam om att de är ”störst, bäst och vackrast”. Om jag förstått rätt så är det vanliga gula taxibilar som är anslutna till Beat. Har inte provat själv. Beat - The No1 Taxi app - Take a ride and rediscover your city Annars mellan flygplatsen och stan är det fast...
  12. Saganaki

    SAS prisjusteringar på veckobasis?

    SAS hade ju någon typ av helgrea (till vissa destinationer) som slutade vid midnatt igår söndag. Kanske det var anledningen i detta fallet?
  13. Saganaki

    SAS Mastercard Premium - diamantkunder

    Samma svar idag som förra året; NOLL poäng. Jag måste vara en dålig kund hos dem.
  14. Saganaki

    Corona-viruset och hur det påverkar resande

    Jag laddade upp dokument vid midnatt för flygning kl 06:40. Fick sms efter 15-20 minuter och kunde då även hämta boardingpass i appen. Nu skulle jag ändå checka in väska så det blev köande ändå men behövde inte visa upp mina dokument igen. Bra service tycker jag.
  15. Saganaki

    SAS Mastercard - Trippla poäng 21-23 maj 2021

    Hur vore det om SEB Kort gick ut med info i appens förstasida och sa "det blev fel men vi jobbar på det" så slipper vi alla sitta och undra?!
Toppen