Senaste material av Ron Santo

  1. R

    British Airways sänker gränsen för status i April, Maj och Juni

    Mycket efterlängtat och välkommet besked.
  2. R

    Återbetalning med British Airways pga Corona och inställt flyg??

    Ringde i torsdags och begärde återbetalning av sex stycken bokningar, 3 min väntetid, trevligt bemötande av en Norsk kvinna, pengarna på kontot två bankdagar senare. Mycket nöjd.
  3. R

    "Jag mötte Lassie" - kändisar du mött på flighter

    Noomi Rapace, på BA 771 i morse på väg till London.
  4. R

    "Jag mötte Lassie" - kändisar du mött på flighter

    BA777, ARN-LHR i dag, Björn Ulvaeus med fru.
  5. R

    BusinessClass.se Loungen™ 2017

    National Bank Lounge Montreal, hade inga större förhoppningar men det kom på skam, här finns varm mat i olika utföranden, dryck från en bemannad bar diverse tilltugg och annat, klart bättre än det jag hört och läst. Nu väntar BA 94 till London.
  6. R

    Har du blivit uppgraderad på Hilton?

    Hilton Quebec City, bokade billigt under kampanj, uppgraderad till executive rum, ganska nedgånget hotell med trist lounge. Undviker nog detta hotell i framtiden.
  7. R

    "Jag mötte Lassie" - kändisar du mött på flighter

    Percy Barnevik i dag på BA 777 ARN - LHR, har åldrats en del, gick med käpp, dock fortfarande en reslig och diskret man.
  8. R

    Har du blivit uppgraderad på Hilton?

    DoubleTree Lissabon, var här i Oktober och fick uppgradering till samma rum som förra gången, fortfarande obegripligt designat med badkar på ett oväntat ställe och en märklig toalett. Gatorna i kvarteret är ännu mer uppgrävda än förra gången men det är tacksamt nog ingen taxistrejk.
  9. R

    Har du blivit uppgraderad på Hilton?

    DoubleTree Lissabon, uppgraderad från billigaste till ett mycket egendomligt designat rum, placeringen av badkaret är mer än märklig, annars trevlig balkong och utsikt.
  10. R

    "Jag mötte Lassie" - kändisar du mött på flighter

    Såg Erika Bjerström (utrikeskommentator/korrespondent SVT) med fotograf på BA782 på väg från London till Stockholm i går.
  11. R

    British Airways IT-system ligger nere - all incheckning sker manuellt

    Stötte på detta igår på väg från Dublin till London, totalt kaos och ingen som helst information från incheckningspersonalen, ibland är det skönt att inte resa med incheckat bagage och ha sina egna boardingkort, att BA sedan uppmanade folk att gå till gaten trots att inget flygplan ens var på...
  12. R

    BusinessClass.se Loungen™ 2016

    LHR terminal 5, på väg till Dublin. Efter en trevlig resa med BA777, BMI config, vilar fru Santo och jag i loungen. Bytet på LHR var mer än lovligt struligt, har inte varit i UK sedan Maj, men vad f n har hänt, långa köer, profilering av pax, till vår fördel men vad i ...., this is not Britain.
  13. R

    "Jag mötte Lassie" - kändisar du mött på flighter

    Jonas Wahlström (skansen) i går på väg till Berlin med Air Berlin, bärande på en metallåda med levande saker.
  14. R

    Säkerhet tåg vs. flyg

    Åkte snabbtåg t.o.r Madrid-Barcelona förra veckan, där genomlystes bagaget och biljetten scannades, hur det ser ut på de mindre stationer som passerades på vägen har jag ingen aning om, men biljetten kollades inte på tåget så antagligen sker någon form av kontroll även där.
  15. R

    Har du blivit uppgraderad på Hilton?

    Samma hotell i Barcelona, tis 8/9, samma uppgradering, trevlig lounge med takterrass. I går anlände Madrid Hilton, för två poängnätter, uppgraderad till Executive svit, fullt hotell, medioker lounge, är nybliven HHD
Toppen