Senaste material av Remains

  1. Remains

    Uppgradering i gate med sas

    Jag har varit i den här situationen några gånger. Då har jag fått besked på Arlanda att uppgradering måste ske på Kastrup. Väl där har jag gått till kundservice, tagit kölapp och fixat min uppgradering. Det här är pre corona info, så det kanske har ändrats.
  2. Remains

    Milagerun med öl till SFO

    Lär vara i samma situation om några veckor, har en plus biljett som jag gärna vill få uppgraderad. Har lyckats i gaten på LAX tidigare. Hur funkar det på SFO, gate, incheckning eller t.ex. transfer desk?
  3. Remains

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Har åkt båda och väljer SAS - Swiss är inte ens nära.
  4. Remains

    Milagerun med öl till SFO

    Ska också till SFO om en dryg månad på kombinerad minisemeter och milage run. Ser fram emot fortsättningen! Hur köper man biljett på BART från flygplatsen? Har alltid hyrt bil eller tagit Uber tidigare.
  5. Remains

    Friends & Family, boka senast 2/10

    Skulle behöva boka en milage run innan nyår. Har vart lägst guld i sju år men inte fått någon kampanj länk. Hur kan man fixa det?
  6. Remains

    Posta din lyckade bokning av bonusresor här - 2023

    Bonusprogram: Eurobonus Flygbolag: Brussels Airlines Kabinklass: Business Avreseort: Stockholm Destination: New York (JFK) Enkelresa eller Tur&retur: ToR Antal poäng (per person): 65.000 inkl. 2-4-1 Skatter&avgifter (per person): 3.800 kr Antal resenärer: 2 När (avresans tidpunkt): Juli 2024...
  7. Remains

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Har bara ett par år kvar till lifetime gold, men mitt jobb har ändrats post corona och flyger inte alls lika mycket längre. Behöver tjäna in runt 15k lite enkelt och funderar på en USA ToR i plus lr business under hösten. När är den absolut billigaste perioden att leta biljetter och vilka...
  8. Remains

    SAS hyr in kapacitet från HiFly och Smart Lynx sommaren 2023

    Skulle åka TAP til LIS i lördags, visage sig bli Smartlynx. Jag hade extremt låga förväntningar på TAP och där här var väl ungefär samma fast ännu värre. Trängre mellan raderna än vanlig SAS samt väldigt tunna stolar med galonklädsel. Kändes som att sitta i en campingstol i fyra timmar. Det är...
  9. Remains

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Har tänkt boka en tripp till USA nästa sommar för familjen som består av fyra pers, alla myndiga. Det blir ju antagligen lättare att hitta något om vi inte måste åka samma plan. Är det ok att boka på mina poäng och 241 voucher även om jag inte åker på samma flight själv?
  10. Remains

    Business long-haul rekommendationer.

    Jag har åkt Swiss 777 och Thai 350 i business nyligen. Båda är helt ok med reservation för lite dålig privacy på Swiss om man åker ensam ouch inte lyckas knipa ett tronsäte. Den ojämna servicen på Thai är ingen deal-breaket för mig, och hårdvaran är bra.
  11. Remains

    Tips bilsemester Österrike till sommaren

    Besök Hallstatt, det är otroligt vackert. Det finns en saltgruva och en isgrotta som båda var riktiga höjdare.
  12. Remains

    Posta din utsikt! (Hotell)

    Keio Plaza, Tokyo. Premier Grand, vån 39.
  13. Remains

    Thai Airways generellt Uselt!?

    Åkte ARN-BKK i C i tisdags. Gillar honeymoon sätena och maten var bra. Däremot var serveringen av drycker rena katastrofen. Total brist på synk men vad som serverades. Fick nalla på den medföljande flaskan vatten till förrätten, chardonnay till tournedon osv. Uppfattade det inte som snålhet...
  14. Remains

    Boka throne seat på Swiss?

    Det måste ju vara perfekt om man reser själv. Ska flyga Swiss NRT-ZRH om ett par veckor med frun. Just nu har jag 12AB, är det bättre att ta mittplatser?
  15. Remains

    Eurobonus x 2 [nov-feb] - tipstråden för segment runs

    Finns det någon info om kampanjen på sas.se eller liknande? Jag flög ihop mitt EBD under 4X kampanjen förra året och som jag minns det var det inga problem att få information den gången.
Toppen