Senaste material av Piotr Kundu

  1. P

    Reklam för Amex Centurion

    Håller helt med, det tar faktiskt väldigt långt tid att spendera pengar för man läser på så att man är kunnig och betalar för något medvetet.
  2. P

    Amex Centurion nylanseras

    Jag fick inviten i alla fall, men 70k tar emot rätt hårt. Kanske skall börja flyga Air France oftare - dem är kung på slarva bort bagaget varje gång. En resa med familjen med försenat bage så har man årspremien. Får köra två resor första året :)
  3. P

    Amex centurion - fördelar?

    "Ring och fråga om förmåner om du är berättigad" - jag tror att jag vänta tills dem ringer mig faktiskt. Och det klart att kortet är gjort för folk som tycker 70K är mycket pengar, annars hade man inte hängt här är läst en massa skit. Jag tror att man behöver dra in mer än 70k per dag för att...
  4. P

    Reklam för Amex Centurion

    SAS Diamond hade inte varit helt fel, alla verkar ha Guld ändå så det gör varken till eller från.
  5. P

    Reklam för Amex Centurion

    Jag tyckte att det verkade ovärt när det låg på 20k/år och ingen entry fee. 35+35 verkar absurt för två svarta kort + 8 gröna. Jag har 4st Elite kort idag, två per vuxen; ett privat, ett företag. Hade minst förväntat mig 4 svarta kort + 4 platinum för den avgiften. (Varje extra svartkort kostar...
  6. P

    Reklam för Amex Centurion

    Nu är det bara 70k som saknas :confused:
  7. P

    Reklam för Amex Centurion

    Centurion är ju för "fattiga" människor som spenderar pengar för att känna sig rik. När man är förmögen så skiter man i det. Jag menar Daniel Ek, hänger ju inte på DI Gasell direkt. Det blir svårt att göra sig av med 60k när inbjudan väl kommer känner jag.
  8. P

    Amex Centurion nylanseras

    Jag fick en länk till intresseanmälan idag - vad måste man ha för spend? Jag brukar få min andra "2-4-1" voucher redan i juni och min period är kalenderår, så min spend ligger över 500k - men det är ju fikapengar i Centurionmått.
  9. P

    Byta Amex SAS Elite till Amex Platinum?

    Det lugnt. Jag tror "Canadien" besvarade min fråga faktiskt, så "Fly Premium" kanske är ett sidospår i denna tråd.
  10. P

    Fly Premium (genom SAS EuroBonus World MasterCard Premium)

    Ok, så i mitt fall med höga poäng och 3 vouchers så kanske Fly Premium inte är något för mig. Är det inte bättre att spara sina boäng till nästa år man får 2-4-1 vouchers istället??
  11. P

    Byta Amex SAS Elite till Amex Platinum?

    Funderar på att byta mitt SAS Elite till Platinum. Jag har >500k i spend per år och jag brukar få min andra "2-4-1" voucher redan innan sommarn har börjat. Har ca 500k Eurobonus sparat och 3st "2-4-1" voucher - borde få en ny snart och en som brinner inne kanske. Annars har jag Starwood/Mariott...
  12. P

    Fly Premium (genom SAS EuroBonus World MasterCard Premium)

    Jag förstår inte dem här "Fly Premium" resorna - vad skall det vara bra för? Jag har 3st "2-4-1" vouchers, en som kanske brinner inne. ca 500 000 poäng och en spend på 500k. Är inte "2-4-1" det man skall lägga sina poäng på ?
Toppen