Senaste material av Pappainthesky

  1. P

    Handelsbanken Platinum och Infinite

    Med Handelsbanken och SEB Platinum är det bara lounger eller ingår PP restauranger och experiences också?
  2. P

    Pearlloungerna på Arlanda stänger permanent

    Nån som vet vilken tid loungen öppnar på måndagar nu? Jag vet att det står 5:30 på webbsidan men senaste besök på SAS loungen såg jag att Pearl faktisk öppnade senare på dagen enligt pappret på dörren.
  3. P

    Fly Premium (genom SAS EuroBonus World MasterCard Premium)

    Kan nån hjälpa till att visa hur man hittar sin poäng nivå som räknas till flypremium senaste 12 månader? Min fru kan inte hitta det i SAS MC appen?
  4. P

    Dubbla poäng för ditt Mastercard 26-28 maj 2023. Anmäl dig senast 17/5

    Var finns det i appen? Vi var med i dubbla poäng kampanjen i Maj men kan inte hitta nåt om Juli i appen.
  5. P

    Tips för lounge-access på Chicago O'Hare - flyger SAS

    Skrev fel. My bad. Det är bara Go PRO. Inte Plus. Också det var en affärsresa bokad med resebyrå. Kan det var nåt med det?
  6. P

    Tips för lounge-access på Chicago O'Hare - flyger SAS

    Jag har en äffarsresa bokad i Go Plus PRO så jag har ingen tillgång till loungen. Ser ingen möjlighet att köpa lounge i appen eller webbsidan. Ska åka på Måndag. Dyker upp möjlighet att köpa under check-in eller är det för fullt i loungen på ORD att SAS säljer inte dagspass? Nån som har lyckats...
  7. P

    Bokningsklasser SAS

    En fråga kring SAS Go PRO. Ska flyga från ORD till ARN i Go PRO. Står i beskrivningen ’mat och dryck’ men det måste vara som vanligt i Go att man får vanlig economy mat och drycker utan alkohol bara på måltid? Eller är det annorlunda med Go PRO transatlantic?
  8. P

    SAS Webshopping

    Nån som har försökt på Coop självscanning? Ser bara snack om ICA och hemköp
  9. P

    Är det fler på forumet som använder Amerikanska kort för poäng i Sverige

    Det är mycket snack nu om Bilt Mastercard i media pga alla bra Rent Day Promotions. Man tjänar poäng när man betalar hyra (funkar även med HOA fees) med kort eller även genom ACH transfer. Vi bor i bostadsrätt i Sverige och betalar avgifter genom Betalo nu. Nån som har tänkte hur/om man kunde...
  10. P

    15 nätter i USA, satsa på en kedja?

    Kanske en idé att ha koll på fast frack challenges som t.ex. Hilton. Ser det ofta från IHG också men status är inte så värdefull med IHG. Om du har lite tid innan din resa kanske kan du hitta nåt som passar. Med fast tracks kan du njuta av förmåner från början och tjäna status samtidigt...
  11. P

    Lounge i London på Heathrow

    @Homer länken tär mig tillbaka till den här tråden? Gör jag nåt fel? Letar efter aktuellt erfarenhet med PP lounger på Heathrow T3. Har 3 timmer mellanlandning på en onsdag på morgonen mellan 9-12 och vill veta om folk har haft det tufft att komma in.
  12. P

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Tack. Jag gjorde det nu och du var rätt. Den andra agenten hittade 4 platser i I klass men nu säger han att det står i systemet att han kunde inte boka det och väntelistan är stängt. Är det vanligt med Turkish? Eller ska jag ringa Svensk kundservice imorgon?
  13. P

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Jag hittar ett flyg med saver award på United.com och samma flyg med SAS egen sökmotor. När jag ringer till EB de säger att de kan inte hitta award tillgänglighet i ’centraldatabasen’ även om jag ser det på webbsidan. Jag gav honom flygnumret men han säger att han kan inte se det. Flyget är med...
  14. P

    Avgift för av- och ombokning på SAS awards

    Vi har FlyPremium och det är ofta att vi boka Go eller Plus på ett flyg och hittar platser i Business senare. Jag undrar hur det är om jag bara byta klass på samma flyg?
  15. P

    Service i Business på SAS?

    Hej! Nån som har erfarenhet att flyga i business ARN-MIA nyligen med avgång kl 13:00? Jag ska resa med min 4-årig son och jag undrar om mat och måltider. Är det lunch direkt efter avgång och sen en riktig middag eller en andra kombination av mat?
Toppen