Senaste material av omchsg

  1. O

    Med början 1 april 2020 förändras Amex Gold Card

    Ett litet spartips från en smålänning. Vill man skjuta på prishöjningen och betalar per månad idag så är det hög tid att byta till årlig debitering istället. Detta går att göra direkt via chatten. Man blir då debiterad 1500kr på nästa faktura och är safe till december 2021.
  2. O

    Ny SAS/American Express kampanj från 1 sept 2020?

    Var i kontakt med ktj igår (via chatt) då jag bara fått 6000k poängen efter spend på 10 000 sek. De säger att man får resterade 12k poängen i januari. Den som lever får se...
  3. O

    BusinessClass.se Loungen 2020

    Hur skall man tolka erbjudandet? Är det bra resor mellan namngivna stationer man kan använda erbjudandet eller funkar det även om man åker t.ex Malmö-Nässjö? Man reser ju då PÅ sträckan Malmö-Stockholm.
  4. O

    Posta din utsikt! (Hotell)

    BW Hotel Anno 1937 Kristianstad Rum 302
  5. O

    Revolut Rewards lanserat i Sverige

    Håller helt med dig Tonton dock saknar de fortfarande vissa funktioner för att bli ett reellt alternativ. Det som saknas just nu enligt mig: Swish, Betala PG/BG, svenska bankkontonummer sen är möjligheten till lån (hus, lägenhet) nödvändig att tillgodose för den ”normala” familjen.
  6. O

    Revolut Rewards lanserat i Sverige

    Har knappen kör IOS men jag var inte så imponerad av innehållet. Känns ungefär som liknande tjänster som inte är kopplade till kort, tex SAS Skulle se att man kunde få cashback i vanliga butiker, det kanske kommer framöver är ju trots allt en precis ny tjänst.
  7. O

    Ställen som inte tar emot Amex

    Alvesta Trafikskola tar inte Amex
  8. O

    Curve betalkort

    My bad. Det är helt riktigt.
  9. O

    Curve betalkort

    Curve funkar inte med Amex, vad jag förstår arbetar de på en lösning men det är oklart när/om det kommer funka. Japp det funkar med bonus från båda korten.
Toppen