Senaste material av O_M

  1. O

    Kina introducerar 6 dagars visumfri vistelse i Shanghai, Hangzhou och Nanjing

    När jag flög från Arlanda tidigare var det inget incheckningspersonalen kände till men litade på att jag hade koll på det.
  2. O

    Vilken bil behöver vi i Costa Rica?

    Jag var där förra året och körde en Suzuki Jimny under resan. Vägen till Monteverde där vi körde var stundtals dålig grusväg (kanske finns bättre vägar) men jag tror inte det skulle vara något problem att ta sig fram med 2WD bil om man tar det lite försiktigt i gropar osv.
  3. O

    Layover på 9 timmar i Bogota , är det värt att lämna flygplatsen och går det?

    Hej, taxi in till Bogota gick relativt fort så är absolut möjligt. Tog en "walking tour" i Bogota som kanske tar 1,5h. Beroende på tid går det att åka linbana upp på berget också.
  4. O

    Avbokning SAS plus pro betald med voucher?

    Om jag avbokar en resa, SAS plus pro betald med travel voucher, vad händer om man avbokar efter giltighetstiden gått ut på vouchern? Får man ny voucher? isåfall på hela summan?
  5. O

    Ombokning biljett bokad med avbokning mot voucher 72h innan avgång.

    Har en biljett till Sankt Petersburg som blev inställd. Biljetten bokades 11 oktober när man fick voucher om man avbokar minst 72h innan avgång. Om jag nu bokar om till annat datum finns denna förmån kvar på min bokningsreferens? Eller försvinner det med ombokningen till nya flighter? (som jag...
  6. O

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2021)

    Nej inte mer än att kollegan gjort fel och att biljetterna kommer att avbokas. Dessutom om jag väntade längre än 24h från köpet skulle jag få betala en avbokningsavgift! Lite magstarkt om de gjort fel och avbokar. Min voucher går ju ut så ville inte chansa utan hittade tillslut något de på...
  7. O

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2021)

    Ok, när jag ringde in så säger de att resan kommer att avbokas och att de inte skulle bokats från början. Sedan försöker jag hitta ersättningsresa och väldigt varierande vad som går att söka och möjligt att boka beroende vem som svarar.
  8. O

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2021)

    Lyckade efter flera försök boka en resa idag. Men när jag får biljetterna TPE - IST och IST-CPH så står det "på väntelista". Någon som råkat ut för detta? Bara att avvakta?
  9. O

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2021)

    Tittar på en resa med Etiopian airlines från Arlanda till Addis Abeba. Det finns bonusbiljetter på ET715 från OSL men inte ARN. Hur kan detta vara möjligt när det är samma plan som flyger OSL-ARN-ADD?
  10. O

    Ny guldkampanj med NCC Mastercard? Anmäl innan året 2020 är slut

    Vilken kostnad är det på kortet? (Är silver just nu) kostar det då 495kr/år med detta erbjudande? Årspris: Silver 595 kr, Gold 495 kr, Platinum 295 kr.
  11. O

    SAS ändrar till 737-700

    Ringde tillbaka till kundtjänst och det var inga problem att avboka och få återbetalning idag.
  12. O

    SAS ändrar till 737-700

    Har en flight Arlanda - Umeå 1 nov som varit säljstoppad flera veckor men först nu blev den inställd. Ringde in för att avboka och få återbetalning. Fick då svaret att man inte får återbetalning om nya förslaget är inom samma dygn. Låter ju konstigt om man t.ex. skulle åkt på morgonen och blir...
  13. O

    Stockholm - Miami läggs linjen ned?

    Ajdå, ser ju ut som att det blir svårt att komma iväg då. Brukar SAS boka om dessa resor t.ex. via Chicago och sedan United eller blir det bara återbetalning?
  14. O

    Stockholm - Miami läggs linjen ned?

    Har en bokad flight 28 dec ARN-MIA, om man tittar på SAS hemsida ser det inte ut att gå att boka någon direktflight ARN-MIA framöver. Flighten är inte inställd. Har det gått ut någon information om linjen? Ska den upphöra? Står bara "inte tillgänglig".
  15. O

    Lounger som åter öppnat efter Covid

    Låter bra! Tack för svaret, blir ett besök i Frankfurt imorgon och hem via München.
Toppen