Senaste material av Mikael

  1. M

    Uppskörtad av Uber på framkörningsavgift medan jag sov

    Har nu provat förbokningen. 5 min innan upplocknings-intervallet avbokar föraren (han var en bit bort, skulle förmodligen inte ha hunnit i tid). Döm av min förvåning när jag åker på en framkörningsavgift! I mailet som beskriver avbokningen står det "a fee is charged if the driver has to cancel...
  2. M

    Lufthansa Business Class inom Europa: Res 2 med upp till 40% rabatt

    Erbjudandet gäller för två vuxna. Väljer jag en vuxen och ett barn blir det helt andra priser. Är det ett regelbrott att boka in ett barn som en vuxen?
  3. M

    Inställt/försenat flyg på SAS longhaul tråd

    Har du alltså gett upp att ta det vidare till ARN?
  4. M

    Regelverket (EG) nr 261/2004 - dvs EUs regler om passagerares rättigheter

    SAS har accepterat att betala mig 75% av biljettpriset för en nedgradering HKG-ARN (PLUS till ekonomi) för några veckor sedan. Dock räknar de biljettpriset exkl skatter och avgifter vilket gör att det hamnar på mindre än hälften av vad jag faktiskt betalade för detta segment. Är detta verkligen...
  5. M

    Inställt/försenat flyg på SAS longhaul tråd

    Precis. Det jag funderar över är vad som händer när sen poängen från Austrian trillar in (om det nu gör det). Bara att sitta tyst och glad?
  6. M

    Inställt/försenat flyg på SAS longhaul tråd

    Har inte fått nåt från Austrian-flygen. Funderar på om jag kan retro-regga ursprungsflygen med SAS även om poängen från Austrian inte trillat in (för mig kommer det ge mer att få poäng för orginalflyget då jag gick från SAS Plus till Austrial ekonomi).
  7. M

    Regelverket (EG) nr 261/2004 - dvs EUs regler om passagerares rättigheter

    Hur kom du fram till 75%, är det nån praxis? Blev du nedgraderad från SAS plus till ekonomi?
  8. M

    Betala räkningar med kreditkortet

    Varför är SEB så negativa till Billhop & Betalo? Vad är nackdelen för dem? Leder till ökad användning av kortet, borde vara positivt i deras ögon.
  9. M

    Joels Trollerilåda - awardsökmotor

    Jag söker efter en resa mellan Europa och Bangkok med Thai i First (från CDG/MUC/LHR/FRA). Sökresultaten varierar konstigt mycket från dag till dag – jag söker på samma datum (månadsskiftet okt/nov plus/minus en vecka). En dag finns det gott om plats via CDG, nästa kan det finnas plats bara via...
  10. M

    Dubbla poäng med SAS EuroBonus Mastercard mellan 16-18 februari 2017

    Noterar att det är torsdag till lördag denna gång (tror det alltid har varit fre-sön tidigare)
  11. M

    Amexvärvning_

    Jag önskar en inbjudan till Amex Elite. PM och skriv gärna en rad om varför jag ska värvas av dig. (Obs att jag redan har ett Premium-kort, så inte säkert att värvningen går igenom) Edit: OK det räcker (puh, 10 PM inom 2 min)
  12. M

    COOP Medmera mer

    Kan du säga nåt om var dessa rykten kommer ifrån?
  13. M

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Jo jag vet, det var mest en fråga om nån visste om man vid ankomst kommer direkt in i avgångs-hallen eller om de separerar ankommande/avgående passagerare så man måste gå genom säkehetskontroll.
Toppen