Senaste material av Martin Johansson

  1. M

    Med början 1 april 2020 förändras Amex Gold Card

    v Ansöka via formulär på amex hemsida. Gäller både huvud- och extrakort.
  2. M

    LIVE: SAS inaugural flight till Toronto, SK949 2 juni 2022

    Dukar crew upp någon liten snack bar mellan serveringarna, eller finns det inte plats för detta på A321LR?
  3. M

    Revolut har lanserats i Norden

    Nix, ser för mig exakt likadant ut som innan bytet till Revolut Bank.
  4. M

    Covid-19 och Lufthansagruppen

    Diff i valutakurs kanske?
  5. M

    Router på resan

    Det finns också flera företag som erbjuder e-sim med surf i ”hela världen”. Jag har tyckt att det varit jättesmidigt med min iPhone att fortfarande kunna ta emot och ringa med mitt vanliga SIM, men surfa med e-SIMet.
  6. M

    SAS Mastercard - Trippla poäng 21-23 maj 2021

    Se upp om ni har transaktioner via PayPal i utländsk valuta som ska ge extra poäng. Just dessa har strulat för mig sedan begynnelsen av Premium-kortet genom att de bara ger poäng som transaktioner i SEK. Löser sig alltid med ett (eller flera) meddelanden till kundtjänst, men tröttsamt att de...
  7. M

    SAS EuroBonus World Mastercard Premium ger 1.000 statuspoäng per månad

    För egen del är den nya designen en fullständig icke-fråga. Jag ser absolut 0% fördelar med att ha statusen utskriven på kortet, och slipper gärna att byta kort varje år. Och även om den nya designen kanske inte är särskilt snygg, så kan jag väl inte påstå att den gamla var särskilt snygg heller…
  8. M

    Avbokade bonusresor

    Bokade precis av en resa till LA i sommar. Platserna på hemvägen är åter tillgängliga för någon annan att boka. 2 stolar i SAS Business LAX-ARN 2021-07-19.
  9. M

    Revolut har lanserats i Norden

    Revolut kontaktade mig häromdagen i appen med en undersökning om huruvida jag skulle använda mitt kort och konto mer eller på annat sätt om de skulle omfattas av insättningsgaranti... Jag blev ganska förvånad och tycker att det är märkligt - jag har förutsatt att de omfattas av detta i och med...
  10. M

    Höll på att hamna i slagsmål på Arlanda igår

    Av nyfikenhet, för de av oss som inte har någon erfarenhet av den reglerade taximarknaden (i Sverige), skulle ni kunna förklara vad ni upplevde som betydligt bättre förr?
  11. M

    Rabattkoder / kampanjer till Hotell

    Det kollas oftast inte är min uppfattning. Dock så råkade jag ut för på Sheraton Macao att de krävde företags-id (vilket jag naturligtvis inte hade med mig) eller annat bevis. Till slut gick de med på att acceptera en kopia på lönebesked om jag mailade från jobbmailen... Annars hade jag fått...
  12. M

    Amex och Eurobonus statuspoäng

    Allt verkar vara i ordning. De 20000 poängen räknas bara mot status, du kan inte använda poängen till något annat. De ska inte öka ditt extrapoängsaldo.
  13. M

    TAP - Återbetalning vid felbokat datum. Anmäldes inom minuter

    Changes and cancellations - See how | TAP Air Portugal Avbokning inom 24 timmar kostar 30 EUR och ska ge en voucher enligt ovan, var det vad man fick? Andra regler för andra points of sale såg jag dock. Men varför skulle den inte kunna användas för att boka en ny biljett på korrekt datum!?
  14. M

    Välkomstbonus på SAS EuroBonus Mastercard

    Det är inte vad som avses, de syftar på överförda poäng från annans Eurobonus-konto (och statuspoängen). Poäng från Point earner räknas in i Fly Premium.
  15. M

    Lufthansa Miles & More eller SAS Eurobonus?

    Värt att tillägga är att stop-overs dock inte kan kombineras med Mileage bargains.
Toppen