Senaste material av jonaseriksson84

  1. J

    Gratis film med SF Anytime för Amex Elite

    Ajjemän, trevligt att få dessa ändå. Här har vi tittat genom Harry Potter-filmerna ¯\_(ツ)_/¯
  2. J

    Möjligt att söka kabinklass på SAS eurobonus bokning

    Äntligen, detta har jag verkligen saknat!
  3. J

    Milstolpe: 1 miljon visningar av en enskild tråd

    Ja, den är väldigt trevlig och får definitivt igång resesuget, även om vårens bilder från Scandic i Säffle och motsvarande kanske inte smällt lika högt inspirationsmässigt.
  4. J

    SAS Webshopping

    För mig ser det ut som att det tog från beställning 10 juni tills 16 juli innan poängen kom in för DI. Dock för ett år sedan så minns inte hur det såg ut med notiser.
  5. J

    Gratis film med SF Anytime för Amex Elite

    Same, då kan vi bekräfta att det funkar finfint.
  6. J

    Annorlunda hotell i Norr

    har varit intresserad av att åka hit ett bra tag, men vintertid är det som föredras om man skall ha större chans att se väderfenomenet om jag förstått det rätt..?
  7. J

    Gratis film med SF Anytime för Amex Elite

    Inte fått koden än men anmälan gick bra. Kan rekommendera The Lighthouse för en ganska annorlunda men rätt kul film som sågs senast! The Lighthouse (2019) - IMDb
  8. J

    Diskussion om bokade Award-bokningar

    Har en sån här bokad sen ett per månader tillbaka men är 100% inställd på att det inte kommer bli av. Tror du verkligen det är aktuellt, och kan det vara kul att vara i den här situationen som säkert är klart märkbar även i juni-juli? Frågar då jag själv sitter och funderar på avbokning eller...
  9. J

    Systemfel och Iphone problem med sas hemsida

    Mobilversionen har absolut funkat rätt kasst de senaste veckorna. Just problemet att bläddra i kalendern men ibland även att logga in etc har inte funkat alls från och till. Det började strax innan de lade till funktionen att kunna se dyrare poängbiljetter så gissar att de är på nåt sätt...
  10. J

    SAS öppnar Köpenhamn-Haneda, stänger Narita

    Kan svara mig själv på det, loggade in och kollade min resa. Den har flyttats till HND, i övrigt verkar tider etc vara samma. SK983 | Aircraft Airbus A350-900 på vägen dit, SK984 | Aircraft Airbus A340-300 på vägen hem.
  11. J

    SAS öppnar Köpenhamn-Haneda, stänger Narita

    Haneda låter ju trevligt. Betydligt närmare och så. Jag funderar naturligtvis på vad som händer med de SAS awardbiljetter CPH-NRT och vice versa (i juli) som jag bokade förra veckan men det antar jag att bara SAS kan svara på.
  12. J

    Verktyg för att söka StarAlliance award flighter

    Kul grej, skall leka lite på macen sen. Finns det nåt speciellt du känner att du skulle vilja vidareutveckla om man tittar in i koden så kanske man kan hjälpa till om andan faller på?
  13. J

    SAS Webshopping

    Precis, om du går utanför deras allra billigaste modeller blir det snabbt ganska dyra glasögon. Men erbjudandet i sig funkar bra, poängen kom in redan samma vecka vill jag minnas.
  14. J

    SAS Webshopping

    Japp, det tog inte många minuter!
  15. J

    Avis Preferred

    Jag fick samma fel som ni nämnt när jag försökte registrera mig, men registrerade mig via "vanliga avis.se" och skickade sedan mail till cs.se@avis-europe.com där de frågade om EB-nummer samt bild på kortet m.m. sade att de skulle lösa det denna väg. Dock har inget ändrats ännu när jag loggar...
Toppen