Senaste material av Jeppfly

  1. J

    Ny värvningskampanj för Amex Elite och Platinum (inbjudan från Elite kort)

    Någon som har en inbjudan på amex elite?
  2. J

    Hur får ni översikt över ekonomin?

    Någon som enbart kör kreditkort varje månad för att få bättre koll på totala spenden per månad? i dags läget kör jag, bankkort vi LF, SAS MC och AMEX.. svårt att hålla koll på hur mycket man spenderat.. men en fundering var att bara använda ett kreditkort varje månad för att således få bättre...
  3. J

    Hur använder man vouchers från SAS?

    Jag fick en Voucher av SAS förra året pga inställt flyg, Vouchern löper ut nu i höst. I och med rådande omständigheter i vår värld så har jag ej bokat något för den ännu. Kan man förlänga den via SAS eller måste jag boka en resa till nästa sommar eller dylikt?
  4. J

    SAS Eurobonus Premium vs SAS Amex Premium - eller Elite?!

    De gångerna man reser vill man ändå kunna nyttja lounge osv, dock flyger jag mest från Kastrup om det inte är inrikes. Men som du säger så är ett classic egentligen gör mig..
  5. J

    SAS Eurobonus Premium vs SAS Amex Premium - eller Elite?!

    Tjena, Har lite funderingar, jag har AMEX Premium idag men överväger att använda AMEX Gold istället. Vad är största skillnaden förutom EuroBonus poängen? Jag reser medelmåttigt per år (reser inte i tjänst längre mer än lite då och då) Och jag når inte spend på 150 000kr per år då jag även...
  6. J

    Corona-viruset och hur det påverkar resande

    Vad tror ni om att boka New York i slutet på Oktober? När vågar man egentligen börja boka resor igen :D ?
  7. J

    Billhop eller Betalo?

    En dum fråga. Om jag betalar mina räkningar vi billhop den 25/4 t.ex med mitt Amex, kommer då detta på fakturan månaden efter? Så jag skjuter på mina räkningar ytterligare en månad innan jag faktiskt fysiskt betalar? Eller är jag helt ute och cyklar
  8. J

    Fly Premium (genom SAS EuroBonus World MasterCard Premium)

    Hej, kanske en dum fråga.. Om jag har 50k+ i EB poäng och då har obegränsat inom Europa, när jag bokar en resa som vi säger kostar tot 30k poäng. Då dras dessa från mina eurobonus poäng så att jag således är nere på 20k? Men kan jag fortsätta boka inom Europa om jag flyger till ett ställe där...
  9. J

    Använda sas Voucher i euro

    Tjena, Har en SAS voucher som jag fått i ersättning, tänkt boka flygresa med denna men min fråga är om jag kan använda den inom Star Alliance? Då jag ofta flyger till Thailand vill jag använda den via Lufthansa eller Thai :)
  10. J

    Uppgradering till Business Class för SAS Eurobonus poäng

    Kan man uppgradera från SAS Go till business eller då får man uppgradera sig till SAS Plus? Har en planerad tripp till New York nästa år, den är inte bokad ännu så kan vara att jag bokar SAS Plus direkt och isf går på en uppgradering till Business :)
  11. J

    Boka SAS-resa via ticket.se istället för SAS hemsida?

    Precis, det är det jag förbereder mig för om något likt det skulle hända :)
  12. J

    Boka SAS-resa via ticket.se istället för SAS hemsida?

    Där gick det att lägga in!! Tack så mycket :)
  13. J

    Boka SAS-resa via ticket.se istället för SAS hemsida?

    Kanske inte en relevant fråga för tråden men provar ändå. Jag har bokat en resa CPH - BKK via ticket med Thai, kan man på något sätta registrera sitt Eurobonus så thai kan se att man har status i Star Alliance i fall det skulle dyka upp möjlighet för en uppgradering?
  14. J

    Dubbla poäng SAS Eurobonus Mastercard 15-17 mars, 2019

    Inte heller fått något mail, får försöka kontakta dem imorgon :)) detta måsta man ju nyttja!!
  15. J

    Förslag på Hotell Dubai

    Sofitel ute på jumeirah palm är trevligt. Luxury hotel DUBAI – Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa Trevlig restaurang nere vid vattnet, en bit ifrån stan men det är de värt :)
Toppen