Senaste material av Jean-Pierre

  1. Jean-Pierre

    Boeing - igen?!?

    https://viewfromthewing.com/a-boeing-737-mechanic-explains-why-the-faa-is-clamping-down-on-united-airlines/ Fast denna gång verkar det vara United i hetluften och inte Boeings fel... Intressant läsning, FAA verkar dra i tyglarna och steppar upp mot United.
  2. Jean-Pierre

    Lufthansa Miles&More lanserar kreditkort i Sverige (MasterCard)

    Samma här (i alla fall på frugans konto). Förmodligen mycket långsökt, men skulle inte förvåna mig om en möjlig, tillfällig frysning av miles expiry vore en del i en kommande större kampanj för att boosta Miles & More i Skandinavien. Nu när SAS lämnar Star Alliance… … varför ändra rutinen med...
  3. Jean-Pierre

    Ni med erfarenhet av att boka bonusresor med Miles & More

    Går ej, behövs >7000 miles för att ens kunna använda sökning överhuvudtaget. Nej, jag satte inte upp ett konto utan googlade först. Källa: https://www.flyertalk.com/forum/lufthansa-austrian-swiss-brussels-lot-other-partners-miles-more/2143118-m-m-award-search-request-please-2.html Men även...
  4. Jean-Pierre

    Ni med erfarenhet av att boka bonusresor med Miles & More

    Någon som vet om man kan söka awards i M&M bokningsmotor, som kräver fler miles än kontot har? Funderar på en work-around: Sätta upp ett nytt fräscht (dummy)-konto och hoppas på att bokningsmotorn fungerar för att söka och visa resultat. Men kontot kommer ju ha noll miles i saldo. Kommer...
  5. Jean-Pierre

    Ni med erfarenhet av att boka bonusresor med Miles & More

    Jag la ju ett support-ärende för knappt fyra veckor sedan. Häromdagen kom ett svar på mailen.... . .... där de ber om ursäkt att handläggningstider är långa, men ärendet har skickats vidare till IT-avdelningen.... Jahapp.
  6. Jean-Pierre

    Ni med erfarenhet av att boka bonusresor med Miles & More

    Misstänker också det. Hittar inget på Flyertalk, där det rimligtvis borde kommit upp annars. Har lagt ett supportärende på webben hos miles and more.
  7. Jean-Pierre

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    För mig har det alltid gått bra att lägga till ben på ren SAS award. Lat eller okunnig agent om nu inte rutinerna ändrats. Edit: HUACA, inga som helst problem, fixat!
  8. Jean-Pierre

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Suck, SAS vad har ni för agenter… Har en ren SAS-bokning med poäng/award A-B och vill lägga till ett ben B-C intra-scandinavian nu när jag ser att platser dykt upp. ”Nej det går inte, måste finnas platser hela sträckan A-C.” Jo men jag sitter ju redan på platserna A-B…. ”Näpp, går inte att...
  9. Jean-Pierre

    Lufthansa Miles&More lanserar kreditkort i Sverige (MasterCard)

    Även i januari: M&M CREDIT CARD Mile Extention. +1 Mile verkar som M&M lägger in en mile varje månad för att skydda poängen ett tag till (juni?) - antar att systemet annars skulle kicka ut alltför gamla poäng tre månader efter kortet slutade skydda dem från förfall. … detta gäller frugans...
  10. Jean-Pierre

    Alaska Airlines stoppar 737 MAX efter del av kabinvägg lossnat mid-flight

    En av anledningarna att alltid ha bältet på… ”Passengers reported a boy sitting in row 26 had his t-shirt sucked off him while his mother was holding on to him to prevent him being sucked out, too. Several phones were sucked out as well.” (Avherald)
  11. Jean-Pierre

    dubbla poäng från 24 till 26 november 2023 på alla köp med ditt SAS EuroBonus

    nu fick jag svar via appen: Du är inte anmäld…. ! Då har jag ändå screenshot från bekräftelsen. Skulle inte använda denna helg speciellt, men oroväckande… Något känns seriously wrong….
  12. Jean-Pierre

    dubbla poäng från 24 till 26 november 2023 på alla köp med ditt SAS EuroBonus

    Ingen bekräftelse (alltid tidigare fått på en gång). Efterfrågat via appens meddelandefunktion men inget svar ännu.
  13. Jean-Pierre

    Curve betalkort

    Men Curve har skickat information om att nya villkor gäller från 14:e november. Dessa träder rimligtvis ikraft - ej beroende på att du accepterar dem (alternativet är såklart att säga upp Curve om man inte accepterar de nya villkoren. Själv har jag nedgraderat....)
  14. Jean-Pierre

    Lufthansa Miles&More lanserar kreditkort i Sverige (MasterCard)

    Misstänker att du kastat om siffrorna? ”Pro 2 EUR Kartenumsatz 1 Prämienmeile” D.v.s. 25% av vad det svenska kortet gav - det gav 4ggr fler miles, om man räknar på 1Eur = 10kr grovt. Jag har själv det tyska kortet, Gold förut när det var gratis med LH status, men nu har jag Blue varianten.
Toppen