Senaste material av jdavidsson

  1. J

    Restaurangtips för en helg i Göteborg

    Hoze - för en oerhört annorlunda upplevelse. Boka långt i förväg, ingen alkohol. HOME • HOZE Du äter det kocken lagar, endast 6 platser och du ser allt som tillverkas. Mellan 5-9 rätter kan serveras. Vår meny kostade ca 1.400 kr per person.
  2. J

    Betala för pre-seating med BA - är det värt pengarna?

    På SK939/940 verkar man kunna förseata utan kostnad även i economy från rad 48 och bakåt. Plus och alla C-klasser är alltid öppna, för alla på SAS.
  3. J

    Plusgrade: Rapportera dina bud

    Sträcka: STO - DUB Datum: 2016-10-25 Från kabinklass: GO Till kabinklass: PLUS Bud (ange poäng/pengar (valuta)): 550 sek Bid strength: Low Eurobonusstatus: EBG Hur långt i förväg anmälde du om uppgradering: 5 dagar Gick uppgradering igenom: JA
  4. J

    Ny Businessclassrea med dåliga priser från Sverige

    Av anledningen att de förra priserna inte skickades ut per mail. Nu annonserar man en (nästan) global REA som uppenbarligen är betydligt sämre.
  5. J

    Ny Businessclassrea med dåliga priser från Sverige

    Märkligt, bokade 2 biljetter i prem.economy med BA/B787 till AUH (Abu Dhabi) i februari som en överraskning till frugan och det till 6.000:-/biljett. Nu på rean kostar den 8.100:-. Verkligen superrea. :)
  6. J

    1360 EB-poäng (och en matkasse) för 49kr

    Beställde kl 12 och poängen trillade in nu kl 13.25
  7. J

    Jag älskar Qantas!

    Flugit Qantas många ggr både i economy och business. Deras business-hårdvara föredrar jag framför Singapore Airlines sneda stol som jag inte riktigt kan vänja mig vid. Jag gillar starkt Qantas bar längst fram på A380, ett litet krypin för en drink eller social stund med andra passagerare på...
  8. J

    Göteborg bra hamburgare

    Håller Holy Cows hamburgare högre än de flesta i Göteborg. Deras malning av köttet är fantastiskt. The Barn är bra, Burgersson är OK. Nä, Holy Cows malning avgör. Alltid perfekt.
  9. J

    Jorden runt med Four Seasons

    Hittade denna: Jorden rundt i ypperlig luksus med MarcoPolo
  10. J

    SAS lanserar nya långlinjer - från Skandinavien till Los Angeles och Miami

    Välj annan avresedag, UME har väl olika tidtabeller varav vissa som inte matchar SK933 kl 09.50
  11. J

    SAS lanserar nya långlinjer - från Skandinavien till Los Angeles och Miami

    ARN - LAX 20.780 + taxes, Z-klass. 1.780 + taxes i T-klass (Eco).
  12. J

    British Airways utökar Göteborg-London till tre avgångar/dag

    Härligt. Dubbla flighter till SFO, LAX och ORD från GOT med skön ankomst strax efter lunch istället för runt 19 på kvällen. Aj aj aj SAS.
  13. J

    Radisson Blu Riverside - En trevlig överraskning

    En vistelse som kändes lite extra för att vara i Göteborg. Personalen var trevlig och bemötande, inga långa väntetider någonstans. Takterassen tror jag uppskattas sommartid men eftersom vi bodde här i februari var det inte aktuellt. Juniorsviten var mycket fin, stor och kändes överlag lyxig...
  14. J

    Regelverket (EG) nr 261/2004 - dvs EUs regler om passagerares rättigheter

    Sitter för närvarande i Rom och ser förseningarna öka. Skall åka SN3182 via BRU - GOT och det luktar övernattning om inget extraordinärt händer snart. Har aldrig behövt kämpa mot SN Brussels, nån som vet hur de brukar agera, förutom att neka dvs, vid stora förseningar.
  15. J

    Priority Boarding med SAS

    Idag på SK438 CPH-GOT välkomnades vi i Plus samt G* först. Detta gjordes med eftertryck genom att säga: "Dvs ni som sitter på rad 1-7". Om det kontrollerades vet jag inte.
Toppen