Senaste material av jacoblo

  1. jacoblo

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2021)

    Där och då trodde jag det var fullt rimligt men tror samma sak nu. Fem dagar låter rimligt och köper argumentet att man accepterar ändringen efter det. Ändras det igen kan jag vara vaken och hoppas SAS ställer in flyget helt då om svenskar inte får komma in.
  2. jacoblo

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2021)

    Absolut. Men vad händer om flyget inte ställs in utan flyger som vanligt? Han påstod var fullt möjligt trots svenskar inte blir insläppta.
  3. jacoblo

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2021)

    Försökt läsa igenom tidigare inlägg och pratade även med kundtjänsten precis. Vi har en resa bokad till New York i mitten på Oktober. Bokad med poäng samt 2-4-1 voucher. Vouchern har idag gått ut. När resan bokades så kändes det rätt självklart att de skulle öppna upp sina gränser men börja...
  4. jacoblo

    SAS Webshopping

    Ställde samma fråga tidigare idag och fick samma besked. Givet hur jag misstänker att trackingen fungerar på det där så känns det rätt orimligt att det skulle gå att göra också. "Det er kun muligt at efterregistrere køb der er sket imens du var logget ind. Desværre."
  5. jacoblo

    SAS Webshopping

    Fick följande svar precis: Vi er opmærksomme på problemet og arbejder på at løse det asap. Vi tør desværre ikke at sige hvornår det virker igen, men satser på at det bliver løst i løbet af denne uge.
  6. jacoblo

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Tack! Ska kolla upp det där :-) I detta fall var det direktflyg (Arlanda - Peking med Air China samt Bangkok - Arlanda med Thai) och landade på 3100kr i avgifter per person. Försöker kolla upp om det finns en reserutt med SAS egna flyg.
  7. jacoblo

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Tack :-) Några tips att få ner den på lägre nivåer då? SAS egna flyg antar jag hjälper? Andra flygplatser?
  8. jacoblo

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Hej! Ska boka första Amex241 resa nu och fick ett förslag med rätt dyra skatter. Trodde avgifterna skulle minimeras när det var relativt billigt biljetter och direktflyg utan flera stopp. Sökt runt på forumet och förstått att SAS egna flyg är klart billigare. Något annat förutom det, antal...
Toppen