Senaste material av IntegralXX

  1. I

    Amex försäkringsvillkor

    Jag har bokat en resa (flyg + 4 olika hotell i olika städer) till sommaren. Insåg dock att jag råkat använda huvudkortet på vissa bokningar och mitt extrakort på vissa. Jag antar att det är OK ändå? Hittar inget om det i försäkringsvillkoren, utan det står bara att resan måste bokas till 75%...
  2. I

    SAS Webshopping

    Hallon har även 75% rabatt pga black friday, så man betalar endast 25 kr för det billigaste abonnemanget. :)
  3. I

    SAS Webshopping

    Nu verkar Buyersclub vara borttaget från shoppen. Jag gjorde ett köp som en ny kund för ett par veckor sen och har fortfarande inga "poäng på väg". Känns som att det bara är att glömma dom poängen.
  4. I

    AMEX Bjud in och få 25 % större belöning, tom 7 NOV 2018

    Samma här, fick bara den vanliga bonusen utan 25 % påslag. Pratade med kundtjänst om det som i sin tur felanmälde det till backoffice för undersökning. Så nu väntar jag. :)
  5. I

    Köpa/tjäna eurobonus poäng snabbt

    Men om du använder rabattkoder så kan du väl inte få EuroBonus-poäng? Saxat från villkoren. Eller har jag missförstått något? Är ganska ny på detta. :) "Om du betalar med värdebevis eller använder rabattkoder kan du inte samtidigt tjäna EuroBonus Extrapoäng."
  6. I

    SAS Webshopping

    Har en fråga ang Fortums deal med 9000 välkomstpoäng som ny kund. Jag är i dagsläget kund, men vi funderade på att byta elnätsägare till min sambo, så att hon kan teckna avtal som ny kund. Är det någon som vet om det blir något strul med tanke på att Eurobonus-kontot står i mitt namn?
  7. I

    SAS Travel Cash

    Jag blir inte riktigt klok när jag läser på om Travel Wallet. Kortet är i princip gratis om du använder det på något sätt under en 12 månadersperiod. Om jag förstått det rätt så är det ingen valutaväxlingsavgift för växling till någon av dom 12 valutorna som specas på deras hemsida. Däremot är...
  8. I

    Billhop inför värvningsbonus

    Tar gärna emot en inbjudan! :) Edit: Tog mindre än 10 sekunder att få en inbjudan, tack!
Toppen