Senaste material av i6niol

  1. i6niol

    Endast United-boardingkort till Terminal C på Newark (där Polaris Loungen är)?

    Jag flög hem med SAS från ORD i fredags och hade inga problem att komma in i Terminal 1 och Polarisloungen trots att SAS flyger från Terminal 5. Damen som kollade boardingkort och pass i säkerhetskontrollen bara nickade och log när jag sa att jag skulle till Polarisloungen.
  2. i6niol

    Champagnetråden

    Lyckades nypa en Krug 2008 förra veckan men det var nog mer tur än skicklighet.... :)
  3. i6niol

    Schedule change och fulla flyg

    Jag fick en flight till Nice cancellerad i september. Jag var bokad i P-klass vilket verkar vara Business Saver. Jag ringde in och bad om att bli ombokad på en senare flight samma dag och ser i appen att de nya flighterna är bokade i D-klass vilket verkar vara en klart högre klass. Det enklaste...
  4. i6niol

    Dining by AMEX för Platinum

    Det ser gott ut! Vilka rätter valde ni? Skall själv dit ikväll. Någon särskild rätt du rekommenderar?
  5. i6niol

    2022 års lista över Världens 20 säkraste flygbolag

    Min killgissning är Egypt och Turkish. :-)
  6. i6niol

    Amex metall / Systembolaget

    Jag har också lyckats stänga en kassa med mitt platinumkort. De kunde inte starta om terminalen så fick göra en vaktmästarreset och dra ur sladden.
  7. i6niol

    Champagnetråden

    2011 eller en tidigare årgång?
  8. i6niol

    Dagens bild

    Det där känns igen. Frankfurt Lufthansa Senatorloungen? :-)
  9. i6niol

    Champagnetråden

    Har köpt två sedan tidigare men priset på systembolaget verkar konkurrenskraftigt. Tror de kostade lite drygt €100 när jag köpte dem.
  10. i6niol

    Covid-19 och Lufthansagruppen

    Jag använde tjänsten och laddade upp covidbevis samt spanska hälsodeklarationen idag. Båda som pdf-filer. Fick svar på två sekunder att det godkänts och sen var det inga problem att checka in online och ladda ner boarding pass. Det gick så fort att det måste lästs av maskinellt på något vis?
  11. i6niol

    Reflektioner från Swiss nya flaggskepp: B777-300ER

    Igår bokade jag en resa till Spanien sista semesterveckan i augusti. Blev positivt överraskad när jag insåg att Swiss flyger med 777-300ER på hemresan från PMI-ZHR. Det fanns ganska många platser att välja mellan (dock ej i First så jag gissar att dessa är vigda åt statuspassagerare i Miles &...
  12. i6niol

    Marriott hotell i Shanghai

    Jag har bott på Portman två nätter för några år sedan. Det ligger riktigt bra om man gillar Jing'an-området. Jag har inte bott på några andra Ritz-Carlton men tyckte att Portman var ganska likt ett vanligt Marriott så det är nog så att man får det man betalar för. Det var dock inte dåligt på...
  13. i6niol

    Champagnetråden

    Vilka siter rekommenderar ni för inköp av Champagne? Jag köpte följande tre från alfavin.de och har även testat Winfinder.se men det kanske finns bättre alternativ?
  14. i6niol

    Champagnetråden

    Jag var inloggad och hade lagt två flaskor i kundvagnen och klickat fram till sista steget i inköpsprocessen. När sen klockan slog 10.00.01 gjorde jag sista klicket och lyckades få två flaskor.
  15. i6niol

    Champagnetråden

    Yes, jag fick också två i tisdags men de verkar ha varit populära?
Toppen