Senaste material av Horea Rusu

  1. H

    Amex Premium/Elite uppgraderingskampanj höst 2023

    Hej! Någon som har fått extrapoängen för denna uppgraderings kampanj?
  2. H

    Eurobonusresa till Nya Zealand jan-23

    Det går att hitta biz med TK, LOT & LH/Swiss till Tokyo i biz för 2 men vidare till Auckland är det endast eko som släpps relativt regelbundet. Flög 2 pers med Swiss i biz till NRT och vidare med eko till AKL med Air NZ i feb 23. Till Aus finns Eva air som flyger till Brisbane från TPE, men...
  3. H

    Så här reserverar du plats på Turkish Airlines vid awardbokning

    Tidigare har Checkmytrip funkat för att hitta Turkish PNR/ticket nummer men efter uppdateringen av appen, så verkar det svårt att ta fram. Någon som vet hur man tar fram Turkish PNR/ticket nummer?
  4. H

    Lounge i Narita/Auckland

    Är det Air NZ Elite priority one loungen du pratar om eller Air NZ International loungen?
  5. H

    Lounge i Narita/Auckland

    Är det ANA suite loungen du pratar om eller vanliga? Läste att under pandemin suite loungen var öppet till Star G och business resenärer också.
  6. H

    Lounge i Narita/Auckland

    Hej, Flyger biz dit och eko tillbaka från Narita och eko från Auckland. Flyger Swiss och Air NZ. Är även EBG, vilken lounge skulle ni rekommendera på Narita flygplats och på Auckland flygplats?
  7. H

    Hotels.com problem med att se sina bokningar

    Hej, Är det bara jag eller har någon annan problem med att se sina hotell bokningar på Hotels.com? Ser inga sedan uppdateringen på appen samt sidan. Ser däremot ett få antal bokningar om jag ändrad till USA som Region.
Toppen