Senaste material av holysofia

  1. H

    SAS Tallinnkontor för Amex-241 stängs, SAS vanliga support tar över

    Kom fram för 30 min sedan efter drygt två timmar. Fick dessvärre bara till economy för Köpenhamn-Austin/Miami-Köpenhamn. Killen kändes inte så innovativ och eftersom detta var lite på impuls hann jag inte förbereda mig själv. Visste att det skulle finnas business från Chicago men han hittade...
  2. H

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2021)

    Känner mig lite stressad över 2 vouchers som går ut 31/3 och tyvärr har poängsamlandet gått ”sådär” sista 12 månaderna. Har med andra ord inte poäng nog till business just nu men det löser sig antagligen inom några månader. Kan jag uppgradera till business om det skulle finnas senare trots att...
  3. H

    Curve betalkort

    Det var det fysiska. Ok - tack för tips. Jag testar.
  4. H

    Curve betalkort

    Jag har försökt lägga mitt Revolut-kort som underliggande men har inte kunnat verifiera det. På mitt statement från Revolut står bara ”card verification”. Det kommer ingen kod att ange. Någon som känner igen detta och vet hur man löser det?
  5. H

    BusinessClass.se Loungen 2019

    Första gången i Madrid. Fick knata runt som en galning innan jag hittade rätt terminal och rätt lounge. Iberia i T4S. Kom lagom till någon sen lunchservering. Helt ok mat. Bäst denna eftermiddag satt glassen från Häagen-Dazs.
  6. H

    BusinessClass.se Loungen 2019

    Är på samma flight (eller i alla fall på buss ut till just nu. Spännande att se loungen i Madrid. Har fem timmar att döda innan nästa flight.
  7. H

    Dubbla poäng Med SAS Eurobonus Mastercard 27-29 September 2019

    Jag fick in mina som en correction men det ligger långt ner som ”övriga händelser” och inte i listan med transaktioner och poäng.
  8. H

    Dubbla poäng Med SAS Eurobonus Mastercard 27-29 September 2019

    Bokförda den 30/9. Transaktionerna är gjorda den 29/9 och låg sedan reservarade fram till idag då de blev bokförda. Transaktionsdatum 29/9 (även i transaktionslandet). Bokföringsdatum den 30/9. Det händer ibland och spelar normalt ingen roll men just nu gör det ju det.
  9. H

    Dubbla poäng Med SAS Eurobonus Mastercard 27-29 September 2019

    Typiskt. Fick två köp på ca 1000 USD bokade på den 30/9 utan dubbla poäng. Gjorde måånga transaktioner i USD under helgen och alla har kommit in fint men just dessa två (samma inköpsställe) skulle förstås krångla. Har gnällt. Får se vad det ger.
  10. H

    Dubbla poäng Med SAS Eurobonus Mastercard 27-29 September 2019

    Samma här. På det i fredags är det två rader med poäng för varje transaktion.
  11. H

    Dubbla poäng Med SAS Eurobonus Mastercard 27-29 September 2019

    Transaktioner i utländsk valuta - kan de gå igenom under helgen eller kommer transaktionsdag att bli på måndag? Jag har igår och idag slutbetalat och bokat klart alla aktiviteter till vår resa till Karibien om en månad men alla transaktioner är bara reserverade. Känns lite bittert om det är så.
  12. H

    Avianca / Taca - LifeMiles

    Tveksamt om frågan passar här men chansar. Ska flyga Avianca Madrid-Bogota-San Juan och omvänt om en månad. Business (award) men statuslös numera. Någon som vet vilken/vilka lounger dom är tillgängliga för mig på dessa tre flygplatser? Försökt läsa mig till svar men blir inte klok på det.
  13. H

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2019)

    Går det alls att boka om en resa som är bokad med en voucher som gick ut 31/12 förra året? Resan äger rum i oktober men jag hade önskat ett bättre upplägg på hemresan vilket inte fanns vid bokningstillfället. Som alternativ - vi använde totalt två vouchers och bara den ena är ”gammal”. Kan jag...
Toppen