Senaste material av Göran Johnson

  1. Göran Johnson

    Plötsligt händer det...Uppgradering!

    Uppgraderad på morgonflighten i söndags på Qatar Airbus 380 från Bangkok till Doha från Buissines till First Class, både frun och jag. Var redan incheckade men vid gaten bad man om ursäkt att vi blivit uppgraderade till första klass men inte fick sitta bredvid varandra och undrade om vi hade...
  2. Göran Johnson

    Priority Boarding med SAS

    I Köpenhamn fungerar det. Man ropar upp och kollar boardingpassen men i Doha är det lite si och så. Stockholm vet jag inte. Bagaget fungerar i Köpenhamn men det brukar vara mycket priority bagage.
  3. Göran Johnson

    Den stora EuroBonus Diamond-tråden

    Jag var ute för samma sak. Men dom tilltalade med namn, hälsade välkommen om än på bruten engelska samt konstaterade att jag var Diamant. Det har inte hänt sedan första veckan Diamant infördes på en resa i plus till Rom. Första recognition på flera år och då av ett leasat bolags personal. Jag...
  4. Göran Johnson

    Äntligen dags för CRJ-900 inrikes

    Har åkt 3 gånger nu men har egentligen inget att anmärka på. Kabinen avdelad i go och plus. Man delar ut snacks i plus innan servering. Samma sortiment som SAS i servering. Personalen är trevlig. Skulle vara intressant att veta vad kritiken går ut på.
  5. Göran Johnson

    Priority Boarding med SAS

    Dom var så tydliga med prioboardingen att alla som inte hade status väntade. Det verkade fungera bra. Ingen trängde dig så långt jag såg.
  6. Göran Johnson

    Priority Boarding med SAS

    Igår 9/3 fungerade prioboarding igen från LLA SK2003, tredje veckan i rad. Bravo SAS! Man börjar tro att en ny trend är på gång.
  7. Göran Johnson

    Äntligen dags för CRJ-900 inrikes

    Jag har noterat att första avgång från Malmö 6.20 ska gå med CRJ-900. Brukar annars gå med 737-700 eller ibland -800. CRJ tar bara 88 passagerare. Har SAS svårt att fylla planen från MMX?
  8. Göran Johnson

    Priority Boarding med SAS

    Från nästan ingenting på 1 1/2 år till 2 gånger i rad om än bara upprop ser jag som ett stort framsteg [emoji1]. Ingen kontroll om prioboardingen följs än men glöm inte att vi befinner oss i Norrbotten.
  9. Göran Johnson

    Priority Boarding med SAS

    Åkt ca 70 ggr från Luleå till ARN. Fram till för 14 dagar sedan har prioboarding ropats upp en gång. Detta för ca 6 månader sen men de två senaste gångerna, senast 1/3, har det skett så det går framåt. Droppen urholkar stenen...
  10. Göran Johnson

    Hur många outnyttjade Eurobonus poäng har du just nu?

    619772. Men har inte tid att göra av med dem. Inte på att resa i alla fall.
  11. Göran Johnson

    Bugg i Eurobonus-systemet 20 januari 2016

    Mina har kommit idag. 2500 poäng kvar till nytt år som Diamond och dom poängen åkte jag igår......
  12. Göran Johnson

    Ny Qatar-REA, boka 11-17 jan 2016

    Nej den här kampanjen kunde dom inte matcha. Alla resebyråer var inte med. Det var vissa krav för att få delta i kampanjen, bl a internetannonsering och mer som jag inte vet. Det fick bli Momondo och Mr Jet.
  13. Göran Johnson

    Ny Qatar-REA, boka 11-17 jan 2016

    Nej det var Winbergs i Eslöv...
Toppen