Senaste material av fmansson

  1. fmansson

    Alitalia MilleMiglia

    Statusmatchade mitt EBD till ett Alitalia Sky Team Elite förra året. Intjäningsperioden går ut imorgon och jag kommer inte att återkvala. Vad halkar jag ner på för nivå?
  2. fmansson

    Jag hyrde bil och fick...

    Ort: Malaga Flygplats Bokat via: Avis.se Bokade: Fiat 500 Gratis uppgradering: Ja. Fick: Audi Q3 2.0 TDI Status på bokningen: Presidents Club
  3. fmansson

    Kan vi besöka alla världens länder 2017? (Karta)

    Just hemkommen från Egypten
  4. fmansson

    Norwegian Dubai - Stockholm, Problemlinje?

    Menade luftströmmar.
  5. fmansson

    Vilken kabinväska använder du?

    Plastkasse från Coop med mitt EBD dinglandes i gummisnodd.
  6. fmansson

    Hur tar vi oss in i lounge på Hamburg?

    Ja, vilka lirare det finns. Det är klart att man kan boka på en Plus-biljett, slinka in i loungen och när man slinker ut ur densamma, ringa och boka av och sen boarda sin LCC-flight. Men det är ju inte speciellt snyggt och säger en hel del om den som gör det.
  7. fmansson

    Norwegian Dubai - Stockholm, Problemlinje?

    Det är starka jetströmmar som är orsaken till diversionerna, inget annat. När UA flög till ARN med B752 vintertid var det ofta liknande förhållanden vilket medförde tankning i YYR eller YQR i januari/februari.
  8. fmansson

    Hur svårt är det att bli Eurobonus Guld?

    SAS kan inte tjäna några pengar på en som reser i A-klass (säg AGP-ARN), besöker tredjepartslounge och sen plockar ut lite godsaker i cafevagnen. Lägg därtill alla andra kostnader och ekvationen går inte ihop, inte en chans.
  9. fmansson

    Ditt reseår 2016

    Hur många flygningar har du gjort? : 148 Hur långt (i miles) har du totalt flugit under året? : drygt 150.000 Vilka flygbolag har du flugit? : SAS, LOT, Eurowings, Air Berlin, Royal Air Maroc, Turkish, Alitalia, KLM, Air France, Czech Airlines, Norwegian, Lufthansa, Iberia, TAP. Nya flygplatser...
  10. fmansson

    8 nya destinationer 2017/18

    Herregud, den är 900 miles längre än MIA-JNB och 500 miles kortare än EWR-SIN som SQ körde med enbart C-config va? Kan QR köra denna rutt nonstop åt båda håll med normal config?
  11. fmansson

    Priority Boarding med SAS

    Prioboarding vid bussgate är värdelöst tycker jag. Visst, först in i bussen, men sist in i planet.
  12. fmansson

    "Jag mötte Lassie" - kändisar du mött på flighter

    Igår på SK1806 PMI-ARN var det kändistätt med Joe Labero och den där liraren som var kungens kompis men som sen blev uthängd. Vill minnas att han heter Lettström nånting.
  13. fmansson

    Priority Boarding med SAS

    Prickfri boarding på SK 1806 från PMI till ARN igår. Blev helt paff.
  14. fmansson

    USA ESTA & Visum tråd

    Har en fråga. Har har ansökt om ESTA och den har beviljats. Dock sökte jag för genomresa/transit i USA i mitten av december, eftersom jag ursprungligen skulle till Mexiko via USA. Reseplanerna har ändrats och nu ska jag stanna i Washington några dagar innan återresa. Måste jag ansöka om nytt...
  15. fmansson

    Lounge meetings

    01 DEC PMI ca 0900-1050. Gästar gärna 1.
Toppen