Senaste material av FilipJ

  1. FilipJ

    Amex Points Plus - värt pengarna?

    Inte nödvändigtvis.
  2. FilipJ

    Flygvideos på YouTube

    Vicarious Voyager är den bästa flygrecensenten på youtube enligt mitt tycke. ”Synd” att han verkar så begåvad att han knappt har tid att göra youtubevideos, dock. :)
  3. FilipJ

    Fredagskul - Bra namn för nya svenska flygbolag

    Sv Air - när det är förbannat jävla angenämt att flyga Kapill Air - när @Doctor-X får välja Tony BL Air - din föredragna personaltransport till mellanöstern
  4. FilipJ

    Fredagskul - Bra namn för nya svenska flygbolag

    Sådd Air - för bönder som behöver hjälp med halvdant luftburet vårbruk
  5. FilipJ

    Vad vill ni hinna med och uppleva innan SAS lämnar Star Alliance?

    Swiss F är inte möjligt att boka eller uppgradera till med eurobonuspoäng.
  6. FilipJ

    SAS Presenterar: Destination Unknown

    Det man sett av de arrangerade bitarna har faktiskt imponerat, blir sugen på att försöka knipa en plats på nästa plan om det händer igen.
  7. FilipJ

    SAS A350-900 XWB!

    Rolls-Royce arbetar dessutom med certifiering av deras Trent XWB Extended Performance-motorer som används till A350-900, så löftet är lägre bränsleförbrukning också.
  8. FilipJ

    Bo på Nordic Choice Hotels till fastpris 699/750 kr - Mecenat Alumni

    Hit kommer jag via Mecenat Alumni numera.
  9. FilipJ

    Har du blivit uppgraderad på Hilton?

    För HHG fick jag med matchad status en s k. fast track to retain gold. Oklart om den var allmängiltig eller ett sett för en relativt ny medlem som börjat vara mer frekvent att kvalificera på egna meriter. Har även fått fast track to gold via jobbet, vilket jag antar varit förhandlat av koncernen...
  10. FilipJ

    [Business] Sverige-Seoul t/r 14,000 SEK med LOT

    Grymt bra pris. Bäst gör du nog i att vänta med att bestämma dig hur du krediterar poängen, för många okända faktorer att ta ställning till ännu.
  11. FilipJ

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    1. Det måste vara två separata bokningar. 2. Den separata bokningen kan uppgraderas med giltiga poäng och ev voucher. 3. Sannolikt nej. Vilket bolag? Är det SAS ni flyger med är det mer sannolikt, men räkna med barocka priser och inte bara ”mellanskillnaden”.
  12. FilipJ

    Strawberry Mastercard

    https://www.businessclass.com/forum/threads/nordic-choice-club-mastercard.93623/ Finns en tråd, men svårt att söka när titeln är utdaterad. Kanske möjligt att konsolidera trådarna.
  13. FilipJ

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Ja, du bör ha tillgång i ZRH då det är lufthansa-gruppen du flyger med. Dock endast samma dag som FRA-XYZ avgår, om jag förstått det rätt.
Toppen