Senaste material av DrKlas

  1. DrKlas

    Gissa flygplatsen!

    Wien?
  2. DrKlas

    Tunnel eller inte vid byte(från A till B) i Frankfurt

    70 min byte och gå igenom tunneln från A till B är normalt inga problem. Har gjort det mängder av gånger och det känns långt men tar inte många minuter. Är det en genomgående biljett med Lufthansa hade jag bara letat tidigare flyg om det är en förstaklassbiljett och då för att få extra tid i...
  3. DrKlas

    Lounge och Fast Track i Geneve när man reser med SAS

    Jag hade missat att bag-drop för SAS inte öppnar förrän två timmar före avgångstid och att self-service bara gäller för Lufthansagruppen. Så nu får jag vänta en timma här.
  4. DrKlas

    Run With SAS - Köpenhamn 16 Sept 2018

    Helt omöjligt att ge ett generellt svar på det. Men att blanda gång och löpning från början istället för att springa tills man bara kan gå brukar vara en bra metod. Jag kikade på hur jag tränade 2018. I april började jag som ganska otränad att cykla till och från jobbet (ca 20 km åt varje håll)...
  5. DrKlas

    Run With SAS - Köpenhamn 16 Sept 2018

    Kul att den här tråden bubblade upp igen. Det var arrangemanget i Köpenhamn 2018 som fick mig att börja springa regelbundet igen och senaste åren har jag sprungit mer än någonsin tidigare. Jag har redan sprungit ett lopp i Köpenhamn i år (Ecotrail i april) och har ett annat lopp planerat i...
  6. DrKlas

    Nordic Choice Hotels blir Strawberry

    Ja man blev automatiskt silver även tidigare.
  7. DrKlas

    Businessclass.se loungen 2022

    Hej från SAS-loungen på Landvetter. Snart dags för boarding av LH2429 till München vilket blir min första flygresa på 1107 dagar! Förra resan gick i motsatt riktning och inget tydde då på att nästa flygresa skulle dröja över tre år.
  8. DrKlas

    Bynk lanserar nytt debetkort

    Det är skönt på något sätt när försämringarna är så brutala att man inte ens behöver fundera på om man ska behålla kortet eller inte. Hejdå Rocker!
  9. DrKlas

    "Jag mötte Lassie" - kändisar du mött på flighter

    Nej stavhoppsstavar är inte delbara. Då skulle de inte gå att hoppa vettigt med. De blir ett drygt fem meter långt bagage på flygplan där det är möjligt eller så skickas de med fraktbolag eller får åka bil.
  10. DrKlas

    American Express devalverar MR-poäng från 1 september 2022

    Poängen överförda till Avios och kortet avslutat idag. Lämnade 6 MR-poäng som dricks. Tack för de här åren Amex.
  11. DrKlas

    The Fork app med bonusprogram för bordsbokningar

    Ett tips är att göra sin första bokning via hemsidan och så kan man göra sin andra bokning via appen med koden APP22 för att få 1000 extra yums.
  12. DrKlas

    Risk att Eurobonus-poäng blir värdelösa

    Jag vänder på det hela och skaffar mig spänning i vardagen genom att låta mina poäng ligga kvar hos SAS. Jag satsar tio tankningar av bilen (motsvarande presentkort på Circle K på 10 870 kr) på att hela familjen igen kan flyga Lufthansa förstaklass till USA (350 000 poäng med två stycken...
  13. DrKlas

    När kommer de renoverade X2000-tågen?

    För 406 blev det som planerat och därmed premiär för mig. Första intrycket är bra.
  14. DrKlas

    Gräsänklingblues: Alternativ till Mölle

    Arild, så klart.
  15. DrKlas

    Dagens bild

    Våren 2015 vid ett besök i en Senator-lounge i München visades tv-program på flera skärmar som vanligt. När kvällsnyheterna startade var huvudnyheten att en av piloterna på Germanwings 9525 medvetet kraschat planet. Det blev helt tyst i hela loungen.
Toppen