Senaste material av daviiidh

  1. D

    Nordic Choice Club Mastercard

    Har det tidigare varit vid samma tidpunkt varje år som det kommit kampanjer med Guld direkt? Vet någon isf när det brukar komma? Tänkte testa men dumt att köra nu om det kommer en kampanj snart.
  2. D

    Väntetid för att komma fram till SAS Amex voucher Eurobonusbokning?

    Ringde precis och de var drygt 1h 40min samt att jag fick prata med en svensk person, de hjälpte tydligen till då det va mycket nu.
  3. D

    Diskussion om bokade Award-bokningar

    Ok, i mitt fall var det nog mer en akronym, men lesson learned :) Tack för svar! fortfarande novis inom denna värld så ledsen om det blir en o annan dum fråga.
  4. D

    Diskussion om bokade Award-bokningar

    Tack Palmen! NRT-SIN är med A380, du menar att SA inte släpper first på denna? Den teroin du har i den andra tråden ang SA First, sökning via ITA Matrix går således inte att applicera på TYO-SIN?
  5. D

    Posta din lyckade bokning av bonusresor här 2020

    Första riktiga bokningen gjord (endast bokat SAS till Rom tidigare), tycker jag fick till det ganska bra. Stort tack till alla som postat på detta forum som man kunnat plocka mycket tips och trix från! Blir mycket första gången denna resan. Första gången Asien, första gången riktig business och...
  6. D

    Har du blivit uppgraderad på Hilton?

    Hotell: Hilton Warsaw Hotel and convention center Bokat: King Uppgradering: King Executive room Antal nätter: 3 Status: Guld Uppgraderad vid incheckning. Tillgång till lounge och våning 20 ist för 14 är ju trevligt!
  7. D

    Tips: Boka Lufthansa First med Eurobonus-poäng

    Dum fråga kanske men testar. Om som jag åker från GOT o tar en omväg via FRA för att åka första klass från MUC får man då tillgång till FCT i Frankfurt? Tack på förhand!
  8. D

    Billhop inför värvningsbonus

    Hej, tar gärna en inbjudan! Tack alla, har nu reggat mig.
Toppen