Senaste material av centern

  1. C

    Bose QuietComfort 35 - trådlösa lurar

    2790 :- Gäller fram till midnatt. Webhallen.com
  2. C

    Regelverket (EG) nr 261/2004 - dvs EUs regler om passagerares rättigheter

    Hej, jag hade en ganska tråkig reseupplevelse i helgen då jag skulle flugit med SK1636 från FRA 20:30 igår. Någon gång strax innan 23 gav vi upp och SAS informerade om att planet istället skulle lyfta idag kl. 10:30. Som jag förstod det kom vi inte iväg pga det dåliga vädret och det gällde i...
  3. C

    Billigaste SJ-biljetten, sträcka spelar ingen roll

    Oj, du har helt rätt! Jag kollade lite väl snabbt, det var inte med SJ. Men SJ trafikerar även sträckan och då får man lägga ut de summorna du nämner. Billigaste jag hittar är 48 kr som student/ungdom.
  4. C

    Billigaste SJ-biljetten, sträcka spelar ingen roll

    Så vitt jag vet så kollar inte SJ om man reser utan man brukar alltid få poängen ändå. Kollade snabbt och hittade Örebro Södra - Örebro C för 32 kr. Men sen borde det väl inte heller föreligga några hinder för att du köper en studentbiljett eller liknande med reducerat pris heller.
  5. C

    Bose QuietComfort 35 - trådlösa lurar

    Och då bör man även påpeka att den gamla varianten har möjlighet att ställa in nivån på brusreduceringen med sedan en mjukvaruuppdatering tidigare i år. Om priset är till fördel för den gamla modellen bör man i min mening välja dessa, att betala extra för Google Assistant känns inte värt det.
  6. C

    Santander 2% cashback under december

    Avgiften hos betalo för mitt kort är väl enbart 1% till och med :)
  7. C

    Black Friday 2017 - Deals för resenärer

    Webhallen slängde precis upp en deal för medlemmar där QC35 II kostar 3190. Bra pris i min mening. Bose QuietComfort 35 II - Webhallen.com
Toppen