Senaste nytt

Planering av inofficiell BC-träff i Barcelona lördag 30 oktober 2021

011430121

Medlem
Lite OT, men för de som skall på fotbollen på lördag så har Barcelona sparkat sin tränare Ronald Koeman under onsdagen, oklart om Henke Larsson får vara kvar som ass tränare eller om även han får lämna klubben.
 

palmen

Moderator
Swiss har steppat upp sitt ombordsortiment!
20211028_095912.jpg
 

palmen

Moderator
Och nu har bekräftelsen kommit på att vi har ett ställe bokat för lördag, det är en takbar som många av oss säkert känner igen från tidigare år.

Plats: Takbaren på Hotell Duquesa de Cardona Barcelona. Google Maps
Tid: Lördag 30 oktober klockan 16-18:30. Man får gärna vara där tidigt
Övrigt: En tredjedel av takterassen är bokad för oss. Utifall att det blir mycket regn (finns överhängande risk för regn) så finns möjlighet att flytta inomhus också, men målet är att vi ska vara utomhus. Kommer vara någon form av DJ som spelar (de har tydligen det varje lördag) men jag hoppas att det kommer vara lugnare musik så att det går att prata.
Tiden har ändrats lite, vi kommer kunna ha vårt dedikerade område till 1830, inte 19, då ett annat sällskap ska ha det då. Vill man stanna efter det går det självklart bra, men då får man flytta till annan del av takterrassen.

Vi kommer ha området längst bort på takterrassen, kommer säkert bli rätt tydligt var vi är, finns lite skydd mot regn på delar av området. Det är bakom blommorna vi kommer att vara
20211028_155832.jpg
 
Toppen