Senaste nytt

Rapportera om SAS kabinservice efter 1/6 2021

fcx

Medlem
När de införde konceptet hette det

Go - för dig som vill ha mycket
Plus - för dig som vill ha ännu mer
dilbert-I-ask-for-so-little.gif
 

Tomas E

Medlem
F7DABED9-445E-414B-A43D-F8A37F843E51.jpeg
FB474364-F110-4506-A8BC-DBA993EC6726.jpeg
F7DABED9-445E-414B-A43D-F8A37F843E51.jpeg
Dagens meny på SK1812 från BCN till Stockholm. "Blackened pork loin". Precis passerat Genua på väg mot Milano. Visa bifogad bild 119086
Mer specifikt är det sotad dansk (jylländsk) gris med potatis- och kålsallad. (Jo, samma flight fast längre fram, tror jag… :)) Riktigt gott och passade bra med den sicilianska syrah:n (ganska vaniljig och Nya Världen-stilad - men på 10 000 m brukar inte subtila toner vara det bästa). Trevliga skånska praliner och svensk whisky därtill. Mackmyra Traveler (46,1%) går klart mer i söt än rökig riktning, matchar praliner bra. En klart godkänd insats av SAS, tycker dryckessortimentet idag kändes välmatchat även om det kan verka något smalt.

För övrigt 5/6 platser upptagna i Plus på både rad 1 och 2 så jag hoppas de börjar närma sig break-even trots återupptagna mat- och dryckesutgifter. :)
 
Toppen